用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 3346|主題: 870222

pokemon go: 今日無哂double ?

珍珠宮

國民生產總值:39331

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

象牙宮

國民生產總值:240101

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

國民生產總值:14835

畀面勳章 BK Milk勳章

cindy618 發表於 16-11-30 12:01

已經完了,百變怪係有,但稀有度跟立方獸吉利蛋差不多。

男爵府

國民生產總值:6920

回覆 fsforth 的帖子

我之前野生到吉利蛋, 昨晚又野生到立方獸, 但仲未有百變怪丫

wcpcelia    發表於 16-11-30 14:01

珍珠宮

國民生產總值:39331

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

evalau341 發表於 16-11-30 12:56

我之前野生到吉利蛋, 昨晚又野生到立方獸, 但仲未有百變怪丫

勁喎

子爵府

國民生產總值:12898

BK Milk勳章

捉左咁多日一隻百變怪都無
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

男爵府

國民生產總值:8644

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我都係, 還未有

大宅

國民生產總值:4169

畀面勳章

我今日捉到一隻,zubat變的,之前捉到2隻就係pidgey變的。

大宅

國民生產總值:1708

evalau341 發表於 16-11-30 12:56

你係邊野生吉利蛋

男爵府

國民生產總值:6920

李家新抱 發表於 16-11-30 22:36
你係邊野生吉利蛋

係西貢返梗入村捉架,除咗吉利蛋,貝貝龍又係返梗入村捉架

大宅

我而家得反吉利蛋同卡比
我貝貝龍係孵出黎,我連孵三隻貝貝龍

珍珠宮

國民生產總值:49328

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

回覆:pokemon go: 今日無哂double ?

星期日同啲細路出街捉,我捉到,彈返出嚟,走咗⋯⋯跟住我兩個細路、後面唔識嘅細路都捉到百變怪⋯⋯激到我

男爵府

國民生產總值:5486

好媽媽勳章 醒目開學勳章

李家新抱 發表於 16-11-30 22:55
我而家得反吉利蛋同卡比
我貝貝龍係孵出黎,我連孵三隻貝貝龍
10k旦?

公爵府

國民生產總值:29818

回覆:pokemon go: 今日無哂double ?

妳彩我今日捉到兩隻百變怪

大宅

honeyBB 發表於 16-11-30 23:08
10k旦?

係呀

大宅

我野生捉到立方獸,早兩日係朗豪坊捉到百變怪,我而家只差吉利同卡比!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎