用戶登入

找回密碼 | 註冊

23oC.63%

義工

想生BB 今日: 140|主題: 94371

bingo左,但好擔心!

洋房

國民生產總值:56

BKXmas勳章

上年10月都試過有BB,開心左唔夠一星期就無左,啱啱驗完見bingo左,但好擔心,因為上星期去完旅行返黎見唔舒服,食左三次特強傷風感冒藥(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

國民生產總值:64547

瞓得好勳章 親子探索遊 畀面勳章 吸收力勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 ProAbsorb勳章 Xmas吸收勳章 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

別墅

國民生產總值:982

2017勳章 BKXmas勳章

唔好咁擔心,未必有影響O既,快啲去睇咗醫生先﹗

洋房

國民生產總值:56

BKXmas勳章

luismama 發表於 16-11-30 13:14
唔好咁擔心,未必有影響O既,快啲去睇咗醫生先﹗

已經book左醫生啦,但下星期先有得見(emoji)

子爵府

國民生產總值:12973

BKXmas勳章

恭喜 多休息

複式洋房

國民生產總值:480

BKXmas勳章

恭喜曬!

大宅

國民生產總值:1467

BKXmas勳章

唔洗咁擔心恭喜你先!
初初BB 係有自己嘅營養囊架!主要係從營養囊吸收營養~
我知道有左後,都有過好嚴重感冒,睇左醫生食藥,而家23weeks , BB好健康~
開心啲BB就自然健康快樂成長架啦!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎