用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

夫婦情感 今日: 92|主題: 36688

你們會UNFRIEND前度FACEBOOK嗎?

子爵府

國民生產總值:11531

好媽媽勳章 畀面勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
如題~

王國熱話
bb係咪可以食洋蔥?
仔仔8個月喇,超為食!加固分享!
白汁洋蔥栗米三文魚字母粉
免治牛肉,免治豬肉,13個月的bb吃,d肉質...

男爵府

國民生產總值:5679

有啲會有啲唔會,視乎自己對嗰個人既觀感。

大宅

國民生產總值:2173

本來無
但被老公unfriend左

大宅

國民生產總值:1801

前度女友結婚當日, 就是我 unfriend 他之時.

男爵府

國民生產總值:6663

poodlema 發表於 16-11-30 12:29
如題~

我冇, 但被人unfriend左

複式洋房

國民生產總值:102

有一個無, 其他unfriend +ed

水晶宮

國民生產總值:54754

多數都係unfriend,大家都唔需要再有咩聯繫

男爵府

國民生產總值:8279

動物勳章

我開左個分身ac加左第一個前度fb

(因為我對佢唔住、想睇下佢宜家生活成點)

第二個前度真身ac block左我,

但開左個分身ac 加我

我都係好最近先發現、

即時block左佢

複式洋房

國民生產總值:144

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
無, 但無咩交流

侯爵府

國民生產總值:23155

回覆樓主:

只unfriend 左其中一任,其他都仲係朋友

珍珠宮

國民生產總值:35376

樂桃猴年勳章

poodlema 發表於 16-11-30 12:29
如題~

如果係男人的話,多數係女伴下令先會DELETE...
百花叢裡過,片葉不沾身。

子爵府

國民生產總值:11531

好媽媽勳章 畀面勳章

發表於 前天 09:54 |顯示全部帖子
我delete咗佢啦!咁多年落,希望今日有個新開始,唔好再對佢念念不忘!

大宅

國民生產總值:1908

發表於 前天 10:42 |顯示全部帖子
poodlema 發表於 16-12-2 09:54
我delete咗佢啦!咁多年落,希望今日有個新開始,唔好再對佢念念不忘!

是否因為太痛才delete n block ex?

別墅

國民生產總值:864

發表於 前天 12:47 |顯示全部帖子
wing1388 發表於 16-12-1 10:06
如果係男人的話,多數係女伴下令先會DELETE...
即使男方係被飛嗰個?
男人見到ex同第二個一齊,唔會心up咩 ?

別墅

發表於 前天 12:49 |顯示全部帖子
我自己都係set unfollow咋,唔想見到對方消息,但又做唔出unfriend

珍珠宮

樂桃猴年勳章

發表於 前天 12:50 |顯示全部帖子
cckuma 發表於 16-12-2 12:47
即使男方係被飛嗰個?
男人見到ex同第二個一齊,唔會心up咩 ?

如果個男人好鍾意嗰個女人的話,就算大家結咗婚,我諗都有機會心思思想睇下對方而家生活成點...而又有機會不論男女都會有想翻撻嘅念頭,即使對方已為人夫/人妻!

別墅

發表於 前天 13:03 |顯示全部帖子
wing1388 發表於 16-12-2 12:50
如果個男人好鍾意嗰個女人的話,就算大家結咗婚,我諗都有機會心思思想睇下對方而家生活成點...而又有機會 ...
唔通我心胸狹窄 ?...過咗8年,其中一個ex都結埋婚,我都唔想見佢任何消息
另有曾曖眛對象,佢都話我搵到另一半就通知佢,即使佢會唔開心一段時間.......真係唔明男人諗咩

珍珠宮

樂桃猴年勳章

發表於 前天 14:15 |顯示全部帖子
cckuma 發表於 16-12-2 13:03
唔通我心胸狹窄 ?...過咗8年,其中一個ex都結埋婚,我都唔想見佢任何消息
另有曾曖眛對象,佢都話 ...

妳係唔係好憎呢個EX?

至於個曖昧對象囉噃.....呢啲係典型溝女招數,可以不理!佢無非都係想妳對佢念念不忘吧!根本佢唔會想同妳一齊!

別墅

發表於 前天 16:36 |顯示全部帖子
wing1388 發表於 16-12-2 14:15
妳係唔係好憎呢個EX?

至於個曖昧對象囉噃.....呢啲係典型溝女招數,可以不理!佢無非都係想妳對佢念念不 ...

唔憎個ex架,就因為曾經好愛佢,所以每次唔覺意係common frds度見到佢d相/消息會勾返起d記憶,然後就會down一陣仔囉。

ex曖昧對象就梗係唔會理佢呢d要求啦,都無一齊過,佢咁request,我都覺得怪。

珍珠宮

樂桃猴年勳章

發表於 前天 16:45 |顯示全部帖子
cckuma 發表於 16-12-2 16:36
唔憎個ex架,就因為曾經好愛佢,所以每次唔覺意係common frds度見到佢d相/消息會勾返起d記憶,然後就會dow ...

哦...原來係因為怕心噏先「唔敢睇」,唔係「唔想睇」...

曖昧呢個梗係當咗自己係情聖啦...以為個個女人都會為佢念念不忘!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎