用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 25|主題: 48910

大家覺得仔定女(13week5)

大宅

國民生產總值:3937

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
你們估仔定女?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:2528

小肥肥888 發表於 16-11-30 12:58
你們估仔定女?

別墅

國民生產總值:726

似係仔

水晶宮

國民生產總值:54754

睇到似係仔仔,健健康康就得啦

大宅

國民生產總值:3937

dinosaurmum 發表於 16-11-30 13:37
睇到似係仔仔,健健康康就得啦

我本身有一仔一女...只是諗更呢胎似仔定女

子爵府

國民生產總值:11973

中間見到有舊野突出黎

子爵府

國民生產總值:12844

2016夢想成真

男爵府

國民生產總值:6360

回覆樓主:

似仔丫

男爵府

國民生產總值:7868

似仔仔多D~

水晶宮

國民生產總值:54754

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
小肥肥888 發表於 16-11-30 13:39
我本身有一仔一女...只是諗更呢胎似仔定女

應該係仔仔啦,自己都冇醫生睇得咁準,下次問下醫生

男爵府

國民生產總值:6862

仔 ,似係JJ

大宅

國民生產總值:1240

小肥肥888 發表於 16-11-30 12:58
你們估仔定女?

仔仔

水晶宮

國民生產總值:61494

我真系唔識睇,醫生有講囝定囡嗎。

伯爵府

國民生產總值:15918

米米子 發表於 16-11-30 14:52
似仔丫

我又想問似boy or girl??
咁樣照睇唔到架?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:6360

yanyanli1234 發表於 16-12-1 19:27
咁樣照睇唔到架?

第一張好似見到jj,不過甘睇唔準。下次叫醫生抄低照上去好似樓主甘好睇好多!

大宅

國民生產總值:1831

發表於 前天 00:49 |顯示全部帖子
yanyanli1234 發表於 16-12-1 19:27
咁樣照睇唔到架?

應該系仔因為90度我見到,不過這個畫面比較難估。

伯爵府

發表於 前天 09:37 |顯示全部帖子
回覆 米米子 的帖子

ok thx!!

伯爵府

發表於 前天 09:37 |顯示全部帖子
回覆 米米子 的帖子

ok thx!!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎