用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 472|主題: 243117

尋雞蛋果!

複式洋房

國民生產總值:393

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
萬能的JM,有無人見過尼隻雞蛋果,係邊度有得賣?麻煩嗮,好想食啊

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
孖B幾周出世 & 幾重 ?
私院孖b開刀
2017 孖胎媽媽?
孖b真的要請2個工人嗎?

大宅

國民生產總值:3669

KAYEELUI1989 發表於 16-11-30 13:19
萬能的JM,有無人見過尼隻雞蛋果,係邊度有得賣?麻煩嗮,好想食啊

...

今日見到太子協和幼稚園出面生果檔有。

複式洋房

引用:Quote:KAYEELUI1989+發表於+16-11-30+13:19

原帖由 happyjoey 於 16-11-30 發表
好啊,五該嗮

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

引用:Quote:KAYEELUI1989+發表於+16-11-30+13:19

原帖由 happyjoey 於 16-11-30 發表
唔該嗮你啊,今日去買左啦!Thx!

大宅

國民生產總值:3669

KAYEELUI1989 發表於 16-12-1 12:57

咁啱經過見到啫,唔洗客氣。

大宅

國民生產總值:3310

BK Milk勳章 2015xmas

KAYEELUI1989 發表於 16-12-1 12:57

幾錢磅呀?

男爵府

國民生產總值:8414

認識瑞士牛牛第一回

未食過~請問咩味?好食嗎?

複式洋房

引用:Quote:KAYEELUI1989+發表於+16-12-1+12:57+

原帖由 SHANTSZ 於 16-12-01 發表
幾錢磅呀?
10元啊

複式洋房

引用:未食過~請問咩味?好食嗎?

原帖由 connieyee 於 16-12-01 發表
未食過~請問咩味?好食嗎?
我本身好中意食粉野架,粉粉地,甜甜地,我覺得好食。我今日買個D未熟,應該要好幾日先得。熟左係感架,可以試下!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

引用:Quote:KAYEELUI1989+發表於+16-12-1+12:57+

原帖由 happyjoey 於 16-12-01 發表
咁啱經過見到啫,唔洗客氣。
哈哈哈,我買左13磅,因為穩左好耐啦。以前佳寶有得賣,近排成日去穩都五見有,哈哈哈 五該嗮你

大宅

國民生產總值:4156

醒目開學勳章

未吃過,是連皮食的嗎?

珍珠宮

國民生產總值:42472

回覆樓主:

我都好中意食。幾年前買過,好粉,甜。

珍珠宮

國民生產總值:42472

DorothyTsang 發表於 16-12-1 18:45
未吃過,是連皮食的嗎?

皮,唔食。有核。

侯爵府

國民生產總值:21373

未見過

複式洋房

引用:未見過

原帖由 snoopybabe 於 16-12-01 發表
未見過
去買來食下,好味!不過真係見人見智⋯⋯

男爵府

國民生產總值:8414

認識瑞士牛牛第一回

回覆 KAYEELUI1989 的帖子

我屋企人都鐘意食粉野,蘋果粉既最岩佢,等我都去搵下試下先

複式洋房

引用:回覆+KAYEELUI1989+的帖子我屋企人都鐘意食

原帖由 connieyee 於 16-12-01 發表
回覆 KAYEELUI1989 的帖子

我屋企人都鐘意食粉野,蘋果粉既最岩佢,等我都去搵下試下先 ...
買啦,中意食粉野就覺得好好味,不過據個D未熟架,所以買翻來要焗熟先食得,擺兩個蘋果或者香蕉落去,焗熟,五熟好難食!

複式洋房

國民生產總值:221

KAYEELUI1989 發表於 16-11-30 13:19

...

你在太子找到了是不是?你家人都好愛吃?

大宅

國民生產總值:3464

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
好耐無食過,懷念果種味道。

侯爵府

國民生產總值:23838

BK Milk勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
我之前都係太子果檔買,我覺得ok,但屋企冇人鍾意
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎