用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 88|主題: 49003

有冇孕婦左邊屁屁冇端端痛?

大宅

國民生產總值:1108

依家約15週,有時候痛,都有兩星期,係埋正常定點?我陀第一胎時都未試過甘

男爵府

國民生產總值:5289

回覆:有冇孕婦左邊屁屁冇端端痛?

係咪行路多會痛,因為我行得多,嗰晚就會好痛

大宅

國民生產總值:1635

我(emoji)(emoji)

子爵府

國民生產總值:12100

都試過, 有時坐得耐一起身個下痛

大宅

imjudy 發表於 16-11-30 13:33
係咪行路多會痛,因為我行得多,嗰晚就會好痛

我都唔知,我訓得多就甘,反而出半日街就冇痛....

大宅

tristyma 發表於 16-11-30 13:44
都試過, 有時坐得耐一起身個下痛

有冇問過婦產科醫生?我岩岩打去冇人聽,可能食飯中,我仲有成半個月先再產檢...
真係好擔心

男爵府

國民生產總值:7990

我係坐得耐會痛,要起身行下就無事。

子爵府

國民生產總值:11976

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我試過,做下拉筋吧

大宅

國民生產總值:3268

回覆樓主:

依家8 weeks... 都有依個問題,不過系右邊痛....

大宅

國民生產總值:1104

回覆 joymartin410 的帖子

有,我係2x week間唔中都有咁。

翡翠宮

國民生產總值:91924

因為年紀大佐,有時坐姿站姿都會有影響嘅

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
wahiuma 發表於 16-11-30 22:45
因為年紀大佐,有時坐姿站姿都會有影響嘅

哈哈,今次陀年紀真係大左

複式洋房

國民生產總值:128

joymartin410 發表於 16-12-1 08:36
哈哈,今次陀年紀真係大左

之前問過醫生, 佢話荷爾蒙影響都會痛

大宅

Dadabb629 發表於 16-12-1 08:40
之前問過醫生, 佢話荷爾蒙影響都會痛

多謝你

別墅

國民生產總值:886

joymartin410 發表於 16-11-30 13:28
依家約15週,有時候痛,都有兩星期,係埋正常定點?我陀第一胎時都未試過甘
...

有,仲要次次都係左邊,可能坐同行路動作唔好

水晶宮

國民生產總值:61634

我固定左側睡都會小小麻痹。

複式洋房

國民生產總值:209

我PET PET 左右都會酸KA
拍打下佢就會舒服D LAW
我20W
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎