用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

想生BB 今日: 111|主題: 89131

瘋狂造人app

大宅

國民生產總值:4063

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
各位請問用左試紙都係一條線,但執邊既數字就唔同,更顯示同排卵日子愈來愈接近,請問係咪準確

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

國民生產總值:10452

LH數值唔準 唔使理

大宅

國民生產總值:1257

認識瑞士牛牛第三回 樂桃猴年勳章 想生BB熱投 2015xmas 畀面勳章

hakbb 發表於 16-11-30 13:36
各位請問用左試紙都係一條線,但執邊既數字就唔同,更顯示同排卵日子愈來愈接近,請問係咪準確

...

得一條線?
越接近排卵日子
綠色花花左邊應該會有多一條線逐漸加深

app 右邊個數字可以參考用, 但如果得一條線, 又無理由會有數值顯示
妳對住紅 D 影完相, 個 app 掃完一輪應該會有 2 條黃色線出現
妳望清楚兩條黃色線係咪搭正啱既位 (如下圖)
有時佢搭錯咗去綠色花花, 又當有條線所以有數值...
同埋最好每一日影紅 D 張相既光暗唔好相差太遠, 咁樣試既效果會一致啲容易參考啲

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎