用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 80|主題: 117391

[泰國] <求>曼谷純Hea 食,按摩行程

大宅

國民生產總值:4255

2公婆圣旦去曼谷4日3夜,純休息,因為平時揍囝太辛苦,有冇行程推介?什麼必食,必做,必買…………懶人包

王國熱話
真空煲燉湯
紅燒肉
吐司白麵包點解切到爛哂
Bruno hot plate 邊度有現貨?

珍珠宮

國民生產總值:44304

iamchanmoon 發表於 16-11-30 13:58
2公婆圣旦去曼谷4日3夜,純休息,因為平時揍囝太辛苦,有冇行程推介?什麼必食,必做,必買…………懶人包
...
必食- 頌通
必做- SPA
必買- THANN PRODUCT

侯爵府

國民生產總值:22493

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

回覆 iamchanmoon 的帖子

搵食, 可以行到邊 ! 食到邊?

另可, 上 eatigo 訂 50% off 食店/ 酒店 嘅野食?

按摩, 我會試呢2間~
LavanaBangkok
Diora Langsuan

珍珠宮

ha-ppyday 發表於 16-11-30 14:40
回覆 iamchanmoon 的帖子

搵食, 可以行到邊 ! 食到邊?
"靜" 試過...唔RECOMMEND囉 !!

SPA 去 "THANN" OR "PANPURI" 啦 !!

侯爵府

國民生產總值:22493

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

回覆 pbpk03845784 的帖子

真架 !
LavanaBangkok 如何 ?
好似好平TIM.

想book Shirodhara Head massage 試試.

妳指果2間, 好貴 !

大宅

國民生產總值:1051

珍珠宮

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
ha-ppyday 發表於 16-11-30 17:31
回覆 pbpk03845784 的帖子
ANYWAY唔緊要啦...自己試吓...可能我覺得唔好妳覺得OK呢...NICE TRIP !!

wcpcelia    發表於 7 天前
ha-ppyday    發表於 7 天前

男爵府

國民生產總值:8007

畀面勳章 2015xmas

我下星期都去曼谷, 朋友上網 BOOK咗 DIVANA 做SPA, 呢間都唔平, 有無JM試過?

大宅

國民生產總值:3801

SPA 我會推介 BHAWA
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎