親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我 11 - 15/4 嘅機票都訂咗喇.. 中華.. total $5780, 3 大 2 小

見好價我就會訂..

大宅

Rachelhel 發表於 16-11-30 14:10
一家大小出年2月中去台北,要唔要而家訂定機票酒店,定可再遲少少先訂會抵d呢??唔該各位俾d意見!
...

價錢時間岩就訂左先,太遲訂,d靚時間promo票賣晒

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

TopKind 發表於 16-11-30 16:43
我講得複雜一些, 希望你看得明白

普通台北線經濟客位, 有些可以長期停留, 可以改日期、改航班, 有些只可以 ...

請問睇咩位置會知道間航空公司賣嘅飛係咩級別?

我啱啱睇到長榮有一個台北暑假尾優惠,可選BR828,請問個R就係果個級別?thx!
[img]http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=212624&do=album&picid=839365[/img]

珊瑚宮

bb363597 發表於 16-12-10 08:15
請問睇咩位置會知道間航空公司賣嘅飛係咩級別?

我啱啱睇到長榮有一個台北暑假尾優惠,可選BR828,請問個 ...

BR=長榮。
CX=國泰
CI=中華

禁止訪問

伯爵府

Rachelhel 發表於 16-11-30 14:10
一家大小出年2月中去台北,要唔要而家訂定機票酒店,定可再遲少少先訂會抵d呢??唔該各位俾d意見!
...

我 2月尾 weekend 去, 早幾個月已訂了機票, 酒店都 book 了 (可取消), 兩樣都 check 住個價都冇咩大變動。我覺得差不多了。中下價酒店都快 full d.

如果, 妳是選擇星期一至四, 有可能執到平機票。

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

TopKind 發表於 16-12-10 10:56
BR 係長榮公司代號, 828 係航班編號
你去長榮官網 或某些機票網站, 例如 Expedia 模擬訂票 ( 不 Confirm ...

thx!
[img]http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=212624&do=album&picid=839365[/img]

首頁

尾頁

跳至