用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 571|主題: 243125

萬寧$188(30/11)

複式洋房

國民生產總值:195

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
送AXE鎖色護理洗衣液2KG

王國熱話
^0^相聚一刻談天室Part29^0^
佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一齊講...
有冇美劇推介?
牛棚吹水站~離開這一刻感覺不會忘記~part12...

大宅

國民生產總值:1076

回覆:萬寧$188(30/11)

188有無限要買咩

大宅

國民生產總值:1449

回覆 babyjujudy 的帖子

無限, 任何貨品皆可
今日去買了「不幸福」的傷風藥同一包糖, 都夠188了... ...

一之蘭太太    發表於 7 天前
wcpcelia    發表於 7 天前

子爵府

國民生產總值:10524

大宅

國民生產總值:1329

使唔使要買夠3樣?我上次去個職員要我買3樣先有

大宅

國民生產總值:1795

panda1122 發表於 16-11-30 15:09
使唔使要買夠3樣?我上次去個職員要我買3樣先有

要3樣野夠188先有,你可加排糖

大宅

國民生產總值:1435

好抵,已入貨

伯爵府

國民生產總值:17961

我都入咗

別墅

國民生產總值:987

動物勳章

回覆樓主:

岩我

彩鑽殿

國民生產總值:801209

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

thx for sharing

翡翠宮

國民生產總值:93054

動物勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 2015xmas

伯爵府

國民生產總值:17912

公爵府

國民生產總值:26474

ProAbsorb勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 夏天玩到顛 分享愛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas 2016夢想成真

男爵府

國民生產總值:7445

陪月勳章

我琴晚先買左$3xx野,咩都無得送

水晶宮

國民生產總值:52221

水晶宮

國民生產總值:59835

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

回覆:萬寧$188(30-11)

水晶宮

國民生產總值:59835

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

引用:

原帖由 yvonne818 於 16-11-30 發表
錯公仔呢個先啱

子爵府

國民生產總值:10004

ingen 發表於 16-11-30 14:29
回覆 babyjujudy 的帖子

無限, 任何貨品皆可
初生(一號奶粉) 唔計, 印花/積分換購禮品/貨品都唔計, 仲有指定交易之金額除外

侯爵府

國民生產總值:22092

畀面勳章 BK Milk勳章 夏天玩到顛 2015xmas 2016夢想成真

子爵府

國民生產總值:13773

買左
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎