用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 272|主題: 112475

護膚聖誕套裝

洋房

國民生產總值:84

sogo減價、一田減價...我去到多數都係買野食, 見到好多skincare set都好想買, 好似origins有套保濕既, 幾件產品加埋先係$540, 好想帶晒返屋企, 但皮膚易敏感, 唔敢亂用, 好慘呀...
clinique, shiseido, 好燒囉~ ~ ~

你地有無買咩護膚品牌既聖誕套裝係覺得好抵?

王國熱話

洋房

國民生產總值:72

回覆 Hazelsumsum 的帖子

我都有去呢兩大mega sale, 真係好逼, 而且沒有買到甚麼呀, 買了很多Cheese, 護膚品套裝是有一定吸引性的, 都是買來送給朋友. 好像是Estee Lauder, Fresh, etc.

男爵府

國民生產總值:5954

我喺sogo 買左Shiseido, Estée Lauder,valmont同雪花秀....感覺上覺得thankful week set 抵過聖誕set

大宅

國民生產總值:3250

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
Hazelsumsum 發表於 16-11-30 14:37
sogo減價、一田減價...我去到多數都係買野食, 見到好多skincare set都好想買, 好似origins有套保濕既, 幾件 ...

我都極易敏感,不過 origins 用到呀
mega mushroom 同 Plantscription line
我見 jurlique d set都幾好
但我又唔敢試

洋房

國民生產總值:84

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
回覆 Robinrobinrobin 的帖子

尋日又出去行街, 買左origins之餘, 都買左DK Aromatherapy既聖誕set, 即刻用, 又真係堅保濕, 無敏感. 逃不過那天然的玫瑰味...好鬼relax.

別墅

國民生產總值:620

我買多咗聖誕skincare set (諗住聖誕節交換禮物)。如果有人有興趣,可以平啲讓出。
(因為果曰買得太興奮,唔覺唔覺買多咗!)
有興趣就PM我,我send 資料俾你!

大宅

國民生產總值:2056

今年我買咗4套都係valmont

男爵府

國民生產總值:5954

吱喳momo 發表於 16-12-2 14:59
今年我買咗4套都係valmont

大宅

國民生產總值:2019

發表於 昨天 23:24 |顯示全部帖子
Hazelsumsum 發表於 16-12-2 13:32
回覆 Robinrobinrobin 的帖子

尋日又出去行街, 買左origins之餘, 都買左DK Aromatherapy既聖誕set, 即刻用 ...

係邊到買?專門店?log on?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎