用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1958|主題: 868832

版主帖del.thanks.

大宅

國民生產總值:1210

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

del

Cupid Cupid Cupid

侯爵府

國民生產總值:20280

未聽過,留毛

男爵府

國民生產總值:6077

回覆:當年網絡紅人- 趙燕x ge 下落

彩鑽殿

國民生產總值:800539

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

未聽過

男爵府

國民生產總值:7437

乜誰?

大宅

國民生產總值:1480

係咪第一個被人鬧港女果個

好多年前了
當年好似話佢去買個洗臉盆
之後返去再睇
發現自己買貴左,後來職員解釋果日係貼錯左,過機一樣係佢買既價錢
但佢咬住唔放,要人補差價
係呢單

水晶宮

國民生產總值:53732

係咪大佬B?

珍珠宮

國民生產總值:32117

YOGISOELMO 發表於 16-11-30 15:28
我見早兩日有其他論壇...講起佢....
純粹好奇問下

唔識、咁都叫網絡紅人
我以為係blogger

大宅

國民生產總值:2493

回覆樓主:

姓趙女,洗臉盆既話就記得

珍珠宮

國民生產總值:31114

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:係咪第一個被人鬧港女果個好多年前了當年好

原帖由 yurijm 於 16-11-30 發表

好多年前了
唔係,係响分店同總店唔同價錢,佢話人呃佢影人片仲貼上網。點知比人起番轉頭。

水晶宮

國民生產總值:64729

樂桃猴年勳章

別墅

國民生產總值:626

畀面勳章

未聽過

水晶宮

國民生產總值:52845

叫人唔好鬧佢; 咁做咩無啦啦提起佢

子爵府

國民生產總值:11387

mini1204 發表於 16-11-30 15:55

係囉,咁矛盾嘅

大宅

yurijm 發表於 16-11-30 15:41

好多年前了

講開又講...
當年其實都有唔少人話覺得個經理都''有錯''....

人地明明可以響第二間分店買平多好多...!!但個經理即刻打去間分店度叫人加返價.(因為分店報錯左價)
唔少人如果遇到相同遭遇...可能都會唔歡喜吧. 但當年趙小姐造法又太惡ge.又鬧人又拍片上網.

水晶宮

國民生產總值:52457

2015xmas

回覆樓主:

第一代拍片網上公審人嘅女主角。

大宅

mini1204 發表於 16-11-30 15:55
見有其他論壇近排有人問起佢.所以都想知會唔會有人知佢近況者.唔洗諗到我好似有何企圖.

大宅

國民生產總值:2894

男爵府

國民生產總值:6011

跌時吉個邊冇人答到你咩

大宅

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎