用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工
2017年7月中在法國醫院生既媽媽揮手區

別墅

國民生產總值:584

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

照完閃閃後,小B週數細左,預產期延遲到7月尾,大約2017年7月中在法國生,有冇差唔多時間法國生既媽媽呀?

王國熱話
桌上遊戲
有無人鐘意砌NANO BLOCK?
請問知唔知HK邊到有呢款廚房玩具賣呀?
玩具反*城有無HAPE 這款玩具賣?幾$?

大宅

國民生產總值:1892

發表於 昨天 01:13 |顯示全部帖子
bebechichi 發表於 16-11-30 15:48
照完閃閃後,小B週數細左,預產期延遲到7月尾,大約2017年7月中在法國生,有冇差唔多時間法國生既媽媽呀?: ...

我都照左閃閃啦,今胎第二胎,預產期7月4日

別墅

國民生產總值:584

發表於 昨天 09:18 |顯示全部帖子
jeffyen 發表於 16-12-2 01:13
我都照左閃閃啦,今胎第二胎,預產期7月4日

你好呀 上星期有少少流啡,醫生話冇問題,開左藥,今日都仲有好少好少,唯有休息多d

大宅

國民生產總值:1892

發表於 昨天 19:57 |顯示全部帖子
bebechichi 發表於 16-12-2 09:18
你好呀 上星期有少少流啡,醫生話冇問題,開左藥,今日都仲有好少好少,唯有休息多d
...

一定要勁訓床,煲桑寄生飲下,我上胎都試過,祝福

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎