用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 26|主題: 112442

有無單人化妝班介紹

別墅

國民生產總值:934

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

少少set頭同簡單日夜妝,地點九龍或香港區

王國熱話
開心傾~~Part 80
有無(5x6x7x)年全職媽咪入黎吹吹水(101)?
新手媽咪。有冇80後全職媽媽,傾傾計
土瓜灣 ftm

別墅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Up

琥珀宮

國民生產總值:182724

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

引用:Up

原帖由 lovelywww 於 16-12-01 發表
Up
朋友話呢個做開新娘化妝的,不過我唔係好知好唔好

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
good_pig 發表於 16-12-2 23:11
朋友話呢個做開新娘化妝的,不過我唔係好知好唔好
唔該我已經即刻聯絡咗佢

琥珀宮

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
lovelywww 發表於 16-12-2 23:39
唔該我已經即刻聯絡咗佢

你睇下佢FB先咁...

不過都唔知幾錢, 你問下..我都想知

別墅

good_pig 發表於 16-12-3 01:01
你睇下佢FB先咁...

不過都唔知幾錢, 你問下..我都想知
好抵!$200一堂兩小時!

琥珀宮

lovelywww 發表於 16-12-3 01:11
好抵!$200一堂兩小時!

包唔包料?

別墅

good_pig 發表於 16-12-3 01:13
包唔包料?
可以用佢果啲,約咗月中喇!我會帶自己化妝品去,最想學set頭

琥珀宮

引用:Quote:good_pig 發表於 16-12-3 01:13 包唔

原帖由 lovelywww 於 16-12-03 發表
可以用佢果啲,約咗月中喇!我會帶自己化妝品去,最想學set頭
包埋set頭又ok wo

複式洋房

國民生產總值:351

$200都好平~

大宅

國民生產總值:1498

好抵喔

大宅

國民生產總值:1458

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
我都想學化妝,最好可以教埋點揀適合自己既化妝品同化妝掃
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎