用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 152|主題: 57023

[淘寶] 想淘部榨汁機,有冇好介绍?谢谢!

民房

國民生產總值:29

想榨健康五青汁,太细部應該好難榨,各位有冇介绍?香港買定淘好呢?

王國熱話
結婚睇清邊個係朋友
懷孕中,唔知邊間食煙吹d二手煙過來,好...
住屋問題
可以比d意見我嗎?我多心定真的?

大宅

國民生產總值:3961

好媽媽勳章

用過這部幾次, 不錯, 不過唔可以榨庶之類太硬的東西, 五青汁未試過, 應無問題
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=3212775722719

別墅

國民生產總值:781

呢款唔錯 拎埋卷都係賣 109蚊
方便在榨完可以直接拎出街飲
飲完洗返就可以再用
唔似普通個D分兩次又要洗機又要洗杯

淘寶重度成癮者

別墅

國民生產總值:867

韩伟 SY250K 儿童学生果汁机家用榨汁机迷你便携式饮料机冰沙
原价159.00领券后79元包邮
领券下单LINK
多功能果汁机,懒人神器,官方正品,用的放心。

韩伟家用多功能全自动料理榨汁机
券后【129元】包邮秒杀
领券下单LINK
多功能,大马力,耐用性好,3C认证,锁住营养,操作简单,一机多用。

大部個個我覺得好好用,細部未用過

淘寶shopping魔
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎