用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 141|主題: 242937

Gunze男童內衣

男爵府

國民生產總值:8359

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
請問各位如圖中嘅Gunze男童內衣除咗千色外,邊到仲有得賣?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
香港兩日一夜郵輪
萬聖節同小朋友去邊度玩?
機場dreams come true
有無bb行山團?

別墅

國民生產總值:741

沙田一田

子爵府

國民生產總值:10965

AJBabies 發表於 16-11-30 16:33
請問各位如圖中嘅Gunze男童內衣除咗千色外,邊到仲有得賣?

好著?幾錢?

男爵府

Carmenchan521 發表於 16-11-30 17:59
沙田一田

請問係咪係賣bb奶樽個邊擺貨?

男爵府

Dado康 發表於 16-11-30 19:55
好著?幾錢?

我覺得質地幾好又抵著,好似係$96一包兩件,抵過雞雞嘜多多聲!想再買多pack比阿囝但今日去無晒佢嘅碼,所以想知邊到有賣

別墅

國民生產總值:741

AJBabies 發表於 16-11-30 21:44

BB 部收銀後面賣睡衣位置

男爵府

Carmenchan521 發表於 16-11-30 21:48
BB 部收銀後面賣睡衣位置

Thanks so much

洋房

國民生產總值:97

AJBabies 發表於 16-11-30 21:44

Yes

洋房

AJBabies 發表於 16-11-30 21:46
我覺得質地幾好又抵著,好似係$96一包兩件,抵過雞雞嘜多多聲!想再買多pack比阿囝但今日去無晒佢嘅碼,所 ...

星期日去沙田一田,就係諗住買(女童),點知無碼,或者打電話問問穩陣

大宅

國民生產總值:3487

AJBabies 發表於 16-11-30 21:46
我覺得質地幾好又抵著,好似係$96一包兩件,抵過雞雞嘜多多聲!想再買多pack比阿囝但今日去無晒佢嘅碼,所 ...

上星期一田大減價,我買左雞仔乜 $135 / 3件長袖底衫

男爵府

tamama1206 發表於 16-11-30 21:53
星期日去沙田一田,就係諗住買(女童),點知無碼,或者打電話問問穩陣
...

你想買女仔咩碼?我今日係將軍澳千色反而見女仔算齊碼,但男仔就只得100同160咋!但當然無特價啦!請問你當時睇一田男仔仲有無110呀?

男爵府

wakakathy 發表於 16-11-30 23:05
上星期一田大減價,我買左雞仔乜 $135 / 3件長袖底衫

我舊年就係買雞雞嘜比阿囝著,但洗兩洗就變型!今年試下呢隻反而覺得隻料仲軟熟,暫時未覺變型!

子爵府

國民生產總值:13962

回覆樓主:

apita、某啲aeon、佐敦永安

男爵府

cheung2000 發表於 16-11-30 23:28

九龍灣apita都有咁好請問你係咪呢幾日見過?唔知齊唔齊碼呢?

洋房

AJBabies 發表於 16-11-30 23:23
你想買女仔咩碼?我今日係將軍澳千色反而見女仔算齊碼,但男仔就只得100同160咋!但當然無特價啦!請問你 ...

我要女仔130!我聽日過去睇先

我見一田尐男仔都齊碼(因位店員sell 我改買男裝)但好似每個碼得2-3pack在貨架。

一轉天氣真係手快有手慢冇

wcpcelia    發表於 前天 10:09

男爵府

cheung2000 發表於 16-11-30 23:28

九龍灣apita都有咁好請問你係咪呢幾日見過?唔知齊唔齊碼呢?

男爵府

tamama1206 發表於 16-11-30 23:30
我要女仔130!我聽日過去睇先

我見一田尐男仔都齊碼(因位店員sell 我改買男裝)但好似每個碼得2-3pack在 ...

Thanks so much我都要快d過去買先

子爵府

國民生產總值:13962

發表於 前天 07:51 |顯示全部帖子
AJBabies 發表於 16-11-30 23:30

apita喺太古, 月初見過, 而家唔清楚

德福係piago

男爵府

發表於 前天 09:14 |顯示全部帖子
cheung2000 發表於 16-12-1 07:51
apita喺太古, 月初見過, 而家唔清楚

德福係piago

係喎太古,唔該晒你先

伯爵府

國民生產總值:15261

發表於 前天 15:56 |顯示全部帖子
Up
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎