用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4111|主題: 870079

請教大家有冇平靚正既內地婚紗攝影推介

洋房

國民生產總值:76

請教大家有冇平靚正既內地婚紗攝影推介,謝謝各位!

別墅

國民生產總值:827

朋友影過3V,自己影麥田,性價比較幾好

洋房

國民生產總值:76

回覆 gofish 的帖子

thx

伯爵府

國民生產總值:15640

回覆樓主:

天長地久 人仔5888 5個造型。 3本水晶相簿好多紀念品 不過要r架

大宅

國民生產總值:3082

回覆:請教大家有冇平靚正既內地婚紗攝影推介

不如香港自拍館啦,起碼係一個開心回憶~
因為好好玩~

大宅

國民生產總值:4699

回覆樓主:

我以前係做呢行,反大6影要睇彩數,仲有你要有好高既接受能力,因為佢地d相執得好勁,現場睇係婚紗背後扣唔埋(唔影背,穿崩就ps),勁污糟(用ps整反白),背景殘(又係ps修補),反而化粧有d驚喜,唔知用咩牌子,但技巧一般ok,未見過有“丫梅”

別墅

國民生產總值:827

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
booooooger 發表於 16-12-2 23:37
我以前係做呢行,反大6影要睇彩數,仲有你要有好高既接受能力,因為佢地d相執得好勁,現場睇係婚紗背後扣唔 ...

無錯,我個時係老公特別跟住個後製講要點執d相同(要自然)做排版,咁先安全d

大宅

國民生產總值:4560

回覆:請教大家有冇平靚正既內地婚紗攝影推介

我弟婦剛影完,話又平又靚,我問下佢邊間先

別墅

國民生產總值:556

回覆樓主:

如果差吾多質素既$$$$同香港差幾遠呢

大宅

國民生產總值:4699

回覆樓主:

如果要平,我覚得香港有d freelance唔錯,3-4000都有,自己淘婚紗,要整相簿又係淘,加加埋埋先6-7000

wcpcelia    發表於 7 天前

大宅

國民生產總值:2683

口水包包 發表於 16-12-2 22:38
天長地久 人仔5888 5個造型。 3本水晶相簿好多紀念品 不過要r架

我就係呢間影,我覺得唔差啊!

別墅

國民生產總值:873

yi6683 發表於 16-11-30 16:40
請教大家有冇平靚正既內地婚紗攝影推介,謝謝各位!

上次去麗江拍 拍左3天 包食宿兩天
效果不錯 景非常好
間鋪叫品攝影
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎