用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 36|主題: 112460

請問上面係化妝掃,下面係粉底,成支個啲叫咩名?

男爵府

國民生產總值:5361

畀面勳章

其實我表達得唔係幾好,有無人明我講咩?
我想買一支個啲,但又唔知邊到有,大家有無介紹?
入面可唔可以係bb cream/cc cream?
咁樣好似好方便,好唔好用的?

王國熱話
如果小朋友比人爭野玩,咁點教
小學生返學恐懼?
BB見到我就成日喊,見到婆婆就好開心..我...
幼稚園謠言

大宅

國民生產總值:4082

gigi19810326 發表於 16-11-30 16:42
其實我表達得唔係幾好,有無人明我講咩?
我想買一支個啲,但又唔知邊到有,大家有無介紹? ...

通常不好用!

洋房

國民生產總值:82

智考粉底?

男爵府

國民生產總值:5361

畀面勳章

alisonlit 發表於 16-11-30 20:09
智考粉底?

我google過 係呢類啦
你有用過嗎?好用嗎?有無其他介紹

洋房

國民生產總值:82

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
有啊,都ok ,陣味仲幾香添(棉花糖甜味)
但個色就真係白咗啲 ... 我用最白隻 因為之前斷貨
滋潤啲同厚身啲,但粉底膏都差吾多啦,我習慣用開薄身啲
遮暇都不錯

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎