用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

沙田區媽媽會 今日: 2|主題: 13637

17-18 K1 偉華真理 vs 吳多泰 點選好?

複式洋房

國民生產總值:205

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我的小朋友是 11月細B , 已有Offer 真理 PM , 吳多泰 AM 而我家住大圍,預計都要搭校巴返學,這兩間比較誰較好呢?妳地又會點選??
謝謝提供意見!

王國熱話
氣泡 (1-5, 更新5)
詩語閑情.......斯人讀潮水
【淨空法師:人生的意義在哪裡】
[轉貼] 一對小夫妻離婚後的三十天生活

大宅

國民生產總值:3193

回覆樓主:

我都係真理pm offer, 12月細b, 我住得近,可能會揀,但佢有校巴嗎? 吳多泰應該有,am又好似好d, 聽說這校不錯,如我是你,應會揀吳,吳地方又大d

洋房

國民生產總值:68

我同你的情況差不多,我有平安PM,吳多泰AM,我鈡意平安蒙特梳利教學法,但老公鈡意吳多泰校舍大,空氣好,宜加都未決定到

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
回覆 goldgoldwong 的帖子

我自己住顯徑其實首選是孫方中,次選是平安,但可惜平安是waiting list,因面試那天老師是帶口罩,小朋友比較抗拒,到差不多完結時才好一點😓我亦爬文知吳多泰比較好,但跟我家比較遠,而想起往後3年小朋友要搭校巴(估計我是頭尾站上落車)小孩應比較辛苦,有點卻步😅😅😅

大宅

國民生產總值:3193

Alexc1006 發表於 16-12-1 00:57
回覆 goldgoldwong 的帖子

我自己住顯徑其實首選是孫方中,次選是平安,但可惜平安是waiting list,因面試 ...

真理坐火車返學?

大宅

國民生產總值:3675

BK Milk勳章

引用:我的小朋友是+11月細B+,+已有Offer+真理+PM

原帖由 Alexc1006 於 16-11-30 發表
我的小朋友是 11月細B , 已有Offer 真理 PM , 吳多泰 AM 而我家住大圍,預計都要搭校巴返學,這兩間比較誰 ...
請問係email收到吳多泰的通知嗎?謝謝你。

複式洋房

Yenyenng 發表於 16-12-1 16:04
請問係email收到吳多泰的通知嗎?謝謝你。
我係收信的

複式洋房

adriene_123 發表於 16-12-1 13:29
真理坐火車返學?
應該會坐校巴

複式洋房

國民生產總值:490

發表於 前天 15:29 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我都係吳多泰am,仲有嘉德麗am明天最後要留位,都唔知留唔留好,仲有4間未知結果
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎