用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 319|主題: 49078

威爾斯有無得照結構同頸皮?

民房

國民生產總值:28

大家好。。因為第一胎好多野都唔識,希望各位jw幫幫手我EDD 18/7/2017,咁我28號去左威爾斯排期,到出年1月5號
先可以照唐氏,要到出年1月19號先係去健康院做第一次產檢,但到而家
我連超聲波都未照,會唔會太遲?同埋威爾斯包唔包照結構
同頸皮架?

唔該

子爵府

國民生產總值:12640

回覆樓主:

Oscar 約11-13週做
母嬰院都係抽血, 驗尿, 聽心跳

結構唔一定有, 多數要自己搵私家(約20-22週)
冇事冇幹的確可以忍到Oscar 先見b
但大部分人都忍唔住, 出去約私家見b( 最好約8週, 多數實見到心跳, 太早可能未睇到嚇到自己)
多數人都係政府私家2邊做晒

大宅

國民生產總值:1296

Sandsandshan 發表於 16-11-30 17:37
大家好。。因為第一胎好多野都唔識,希望各位jw幫幫手我EDD 18/7/2017,咁我28號去左威爾斯排期,到出年1月5 ...

以我既認知, 早孕期唐氏=量度頸皮,早去登記威院多數安排到。
醫院俾早期唐氏期我嗰陣, 有叫我響做唐氏之前, 要自己先出去搵私家醫生照超聲波 & 做嗰日攞去俾佢哋睇。
結構方面, 以我所知。 除非特別個案, 否則就算高齡都無得做。

民房

國民生產總值:28

Thx 各位jw

別墅

國民生產總值:506

Sandsandshan 發表於 16-11-30 17:37
大家好。。因為第一胎好多野都唔識,希望各位jw幫幫手我EDD 18/7/2017,咁我28號去左威爾斯排期,到出年1月5 ...

頸皮政府一定免費幫你做。但係照結構就因人而異,只有一部分人先有。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎