網購天地

跳至
[淘寶] 天貓搵笨

首頁

尾頁

伯爵府

賣定寄錯貨,一句說睇下你用唔用得著,用唔著俾返5錢蚊我(我買左$50),再唔係我代墊運費寄返大陸,但而家支付寶無綁定內地戶口好像凍結九,都俾唔返錢我,以後唔會再幫襯天貓,連差評的機會都無,根本不可靠!

水晶宮

Supertalkative 發表於 16-11-30 17:52
賣定寄錯貨,一句說睇下你用唔用得著,用唔著俾返5錢蚊我(我買左$50),再唔係我代墊運費寄返大陸,但而家 ...

我諗未必關係咪天貓事。 我前幾日收到賣家寄黎對鞋, 同的買既係完全唔同。 我話要退番比佢做到付。但佢知道我係香港。佢就話運費仲貴高對鞋。 我話咁我以人民幣70元(我買嗰對原價係$138, 而發錯對鞋標價係$148)要左呢對鞋, 餘數我就申請退款, 退番比我。 最後個賣家同意, 仲即時退款。
天空之城, 快樂之地

男爵府

我都有印象tmall係唔知點解比唔到差評架!就算比到都唔會show出黎

伯爵府

rabbitzkt 發表於 16-12-5 18:15
我都有印象tmall係唔知點解比唔到差評架!就算比到都唔會show出黎

係 所以態度好不在意咁,有次買野講明買2送1
拍左兩件 諗住收到3件,點知佢話要拍3件 然後先改價咁

我搵晒成個電腦版都搵唔到話要拍3件

但都有好嘅對天貓店無晒信心

遠離癲狗Ling.W+小人ssss

水晶宮

Supertalkative 發表於 16-12-5 18:29
係 所以態度好不在意咁,有次買野講明買2送1
拍左兩件 諗住收到3件,點知佢話要拍3件 然後先改價咁

乜咁架, 咁衰。 個賣家最後真係唔補發番件贈品比你, 你有無搵淘寶介入?
天空之城, 快樂之地

伯爵府

PCCW2319 發表於 16-12-5 20:12
乜咁架, 咁衰。 個賣家最後真係唔補發番件贈品比你, 你有無搵淘寶介入?

無啊,無理我,介入其實好廢,佢地都無咩權力咁,我都無再問佢,當無得送就算
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

首頁

尾頁

跳至