用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 19|主題: 57065

[淘寶] 第一次用私集,感覺唔錯~

子爵府

國民生產總值:11140

熱血勳章 好媽媽勳章

(純分享,勿pm)
响淘寶無意中search到一間叫“玲玲集运”, 睇吓人地d留言&實物照,膽粗粗就試下用佢集咗3個柜,1張椰棕,3個咕1件玩具大約重260kgs, 运費¥462。上星期五晚比錢,星期一朝早就送到,真係好彩

王國熱話
氣泡 (1-5, 更新5)
詩語閑情.......斯人讀潮水
【淨空法師:人生的意義在哪裡】
[轉貼] 一對小夫妻離婚後的三十天生活

伯爵府

國民生產總值:19524

carrina 發表於 16-11-30 18:00
(純分享,勿pm)
响淘寶無意中search到一間叫“玲玲集运”, 睇吓人地d留言&實物照,膽粗粗就試下用佢集咗3個 ...

係咪送到上樓?

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

Obe2009 發表於 16-11-30 21:26
係咪送到上樓?

原本唔係,但唔知係咪因為我個地址係工商區有貨,就自動送到上樓。不過司機得一個人搬,所以我都比多$100司機,

大宅

國民生產總值:4373

回覆:carrina 的帖子

妳運費好平喎! 我雙11私集,100kg多少少,收我¥420運費,妳運費點計?

子爵府

國民生產總值:11500

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

上網search唔到佢既網頁,想問下晌邊註冊做會員?要逐件貨入單號嗎?thx

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

lasan 發表於 16-12-1 15:14
妳運費好平喎! 我雙11私集,100kg多少少,收我¥420運費,妳運費點計?

佢寫就$1.5/kg,不過佢會幫我計完再話個运費比我拍。

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

didi28 發表於 16-12-1 16:50
上網search唔到佢既網頁,想問下晌邊註冊做會員?要逐件貨入單號嗎?thx

我直接响淘寶search,唔係香港公司黎架。

大宅

國民生產總值:4373

carrina 發表於 16-12-1 16:51
佢寫就$1.5/kg,不過佢會幫我計完再話個运費比我拍。

有冇續份件講明重量?定只比大數妳?

瑪瑙宮

國民生產總值:131587

好媽媽勳章

引用:妳運費好平喎!+我雙11私集,100kg多少少,

原帖由 lasan 於 16-12-01 發表
係,堅平呀

我朋友買椅,total 9x kg

増益收 $4xx

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎