用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 71|主題: 23626

今日買咗部耳探機

子爵府

國民生產總值:12151

想問下大家點幫BB耳探? 部機要唔要放到最入? 會唔會整親BB架?

侯爵府

國民生產總值:24061

自然咁放入個耳聾,唔使對到好入

子爵府

GCHK 發表於 16-11-30 20:57
BB好反抗

大宅

國民生產總值:1345

tristyma 發表於 16-11-30 18:11
想問下大家點幫BB耳探? 部機要唔要放到最入? 會唔會整親BB架?

用的時候拉一拉耳珠先好度

大宅

國民生產總值:1099

之前都買左部,但後來覺得bb耳窿甘細應該未甘快用得住,後來買左個紅外線嘅幾方便,耳探大啲先用會好啲

男爵府

國民生產總值:8072

GCHK 發表於 16-11-30 20:57

我bb都好抗拒,次次都縮開!我只能趁佢訓覺探熱,不過又會整醒佢。

大宅

國民生產總值:1142

個時 sales 教我要拉一拉耳珠黎拉直耳道,唔拉會冇咁準

侯爵府

國民生產總值:24061

RubyYu07 發表於 16-12-1 14:52
我bb都好抗拒,次次都縮開!我只能趁佢訓覺探熱,不過又會整醒佢。
系會架,特別系天時比較凍嘅時候~

子爵府

RubyYu07 發表於 16-12-1 14:52
唔想整醒BB, 有排氹返佢瞓
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎