自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

同時要簽$5000,今次無限死每次要at least $500 ?

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

冇話要過$500

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

無! 咁啱我都今日問完! 仲以為有兩期可以拎!原來max 200 reward cash!

wcpcelia    發表於 16-12-1 09:29
放下自在

公爵府

駛唔駛登記?

男爵府

想請問點登記?
未試過用信用卡交稅

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

heilok 發表於 16-11-30 19:42
駛唔駛登記?

唔駛! 不過要收信先有!
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:heilok 發表於 16-11-30 19:42 駛唔

原帖由 cattz288 於 16-11-30 發表
我都收到

但要登記wor

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Sallyb1a 發表於 16-11-30 20:30
我都收到

但要登記wor

要咩?以為有信就得

象牙宮

我都收到

但要登記wor

無寫要喎!cs都話唔駛!
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 16-11-30 20:09

即係特選客戶先有?

我冇收過信即係冇呢個 offer?

象牙宮

大姑娘 發表於 16-11-30 21:43
即係特選客戶先有?

我冇收過信即係冇呢個 offer?
是啊~
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 16-11-30 21:59
是啊~

Oh, too bad!

Thx anyway.

珍珠宮

好媽媽勳章

即系點,有着數?

瑪瑙宮

我都收到

但要登記wor

望過封信,唔使登記呀

首頁

尾頁

跳至