用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 31|主題: 57032

[淘寶] 淘寶上一D有特色既精品店

別墅

國民生產總值:791

哈佬又係我呀,今次要share既都係精品店,賣D野真係別緻又有特色,同埋點解佢地可以影到咁有藝術感架

(下面既圖都是轉自佢鋪頭入面既圖)

*店名同埋圖都可以click*

1. IdeaSkin
呢間鋪頭D手機殼真係超高水準,完全係香港賣緊幾百蚊既貨色黎,而佢只係賣係100蚊樓下。

2. Ringo日本生活研究所
顧名思義,佢賣既野全部都係日本進口,文具居多,相比起MUJI既簡樸風呢間鋪賣既野就顯得比較色彩繽紛。

3. 古风联盟礼品店
介紹咁多日式呀歐美風呀既野,點可以冇返D中國風呢?呢間D古式文具好靚好典雅架。

4. 一橙胖橙子专卖店
Welcome home~ D貓貓地墊同抱枕超可愛,廢話唔多講,上圖!

5. 掬涵家居
呢間鋪賣既野都係歐陸田園氣息比較重,花花草草鐵器等。

整住五間先,遲下再更新,
中意我既分享既話,係下面留個言支持下我同埋分享俾其他JM睇啦

王國熱話
^0^相聚一刻談天室Part29^0^
佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一齊講...
有冇美劇推介?
牛棚吹水站~離開這一刻感覺不會忘記~part12...
淘寶重度成癮者

男爵府

國民生產總值:6128

DHA勳章

謝謝分享.

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
更新左兩間
淘寶重度成癮者

大宅

國民生產總值:2270

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

大宅

國民生產總值:3827

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 2015xmas

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

大宅

國民生產總值:4042

回覆樓主:

謝分享

大宅

國民生產總值:4042

回覆樓主:

謝分享

大宅

國民生產總值:2529

大宅

國民生產總值:2239

別墅

國民生產總值:829

Good !

水晶宮

國民生產總值:59887

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

回覆:淘寶上一D有特色既精品店

複式洋房

國民生產總值:242

淘寶狂 熱愛收集淘寶優惠卷

別墅

國民生產總值:952

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
good taste

珍珠宮

國民生產總值:34554

好媽媽勳章 畀面勳章 2015xmas

別墅

mungwc 發表於 16-12-6 11:47
good taste
thanks
淘寶重度成癮者

大宅

國民生產總值:2611

謝謝分享

伯爵府

國民生產總值:18582

動物勳章 2016夢想成真 2015xmas 畀面勳章

大宅

國民生產總值:2907

2015xmas

回覆樓主:

多謝分享

大宅

國民生產總值:3003

發表於 前天 09:06 |顯示全部帖子
fatwai228 發表於 16-11-30 19:16
哈佬又係我呀,今次要share既都係精品店,賣D野真係別緻又有特色,同埋點解佢地可以影到咁有藝術感架:think ...

正呀

侯爵府

國民生產總值:24158

動物勳章 樂桃猴年勳章 育兒性格勳章 2015xmas 畀面勳章

發表於 前天 09:27 |顯示全部帖子
謝謝樓主分享
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎