用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 133|主題: 23612

b女私處紅紅地,點算?

大宅

國民生產總值:3690

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

查凡士林觀察下先?定睇醫生?

侯爵府

國民生產總值:24019

換片時記得清潔,勤D換片。如果唔放心,都可以去健康院時咨詢下姑娘~

子爵府

國民生產總值:12084

GCHK 發表於 16-11-30 20:56
換片時記得清潔,勤D換片。如果唔放心,都可以去健康院時咨詢下姑娘~
清潔用棉花 ,濕紙巾會磨擦到

大宅

國民生產總值:3690

tristyma 發表於 16-11-30 21:16

一直都用棉花濕熟水清潔

水晶宮

國民生產總值:61614

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
勤D換片,每次換片要洗patpat.洗乾淨之後要抹乾。

大宅

國民生產總值:1136

pinky0608 發表於 16-11-30 21:27
一直都用棉花濕熟水清潔
一直都有用棉花同熟水抹都有紅,我會去睇醫生,慎防喺念珠菌或其他炎症。

侯爵府

國民生產總值:22391

回覆樓主:

係咪焗煮住佢條片片,要勤d清潔

水晶宮

國民生產總值:54754

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
勤D換片清潔,如果都唔得嘅話,就要睇醫生啦

大宅

國民生產總值:1719

tristyma 發表於 16-11-30 21:16
除左勤清潔,可以搽返啲patpat膏,仲係咁就睇醫生啦。同埋我覺得用濕紙巾都唔係問題,最緊要輕手啲慢慢抹,但我會揀返h牌純水呢啲成份比較安全嘅濕紙巾。

別墅

國民生產總值:671

而家天氣涼左, BB著褲厚左加埋片片一齊焗住會容易紅 , 係屋企時特別係夜晚瞓覺時間, 我會同佢換環保尿片, 等PAT PAT可以透氣, 第二日就唔再紅了
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎