用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 498|主題: 870126

多謝c6

大宅

國民生產總值:4701

c6本身今晚返通宵班,點知佢今日早上九點幾出門去咗炒散,今晚九點收完工就趕去返通宵班,要明天早九點先收工,我叫佢唔好去,話連續二十幾小時,佢話唔怕,可以賺多啲錢,明天返o黎先瞓覺,我聽倒佢咁講,真係好感動

funfun759    發表於 16-12-1 15:50
wcpcelia    發表於 16-12-1 09:36
qoo888    發表於 16-11-30 21:44

別墅

國民生產總值:747

小靜B 發表於 16-11-30 20:02
老公今日本身返通宵班,點知佢今日早上九點幾出門去咗炒散,今晚九點收完工就趕去返通宵班,要明天早九點先 ...

男爵府

國民生產總值:8218

好男人不過唔好去到咁盡!一次半次唔緊要,成日係咁會好傷身,保重!

翡翠宮

國民生產總值:95756

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:老公今日本身返通宵班,點知佢今日早上九點

原帖由 小靜B 於 16-11-30 發表
老公今日本身返通宵班,點知佢今日早上九點幾出門去咗炒散,今晚九點收完工就趕去返通宵班,要明天早九點先 ...
老公勤力養家係好好......

但要適可而止,長時間甘,必定會捱壞身體~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

別墅

國民生產總值:616

回覆:多謝c6

捱壞了冇得返轉頭。

大宅

其實唔係成日咁,因每日返更數唔同,以前無試過咁既情況,只係星期時放假先去炒散,但炒散今日叫佢去,佢就話唔怕,要去,明天返屋企再瞓

男爵府

國民生產總值:9882

回覆樓主:

朋友C6好男人,但長期工作,肝病去咗,留低朋友及兩個孩子住劏房

大宅

傻貓貓 發表於 16-11-30 20:06
好男人不過唔好去到咁盡!一次半次唔緊要,成日係咁會好傷身,保重!
...

係呀,我叫佢唔好咁辛苦,平時只係放假先去炒散,無試過連續二十個小時

大宅

國民生產總值:3339

煮餐勁既比佢食~

翡翠宮

國民生產總值:88870

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 2015xmas

回覆樓主:

好體貼。

大宅

國民生產總值:4930

好男人,顧家的男人

複式洋房

國民生產總值:150

珊瑚宮

國民生產總值:109723

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

回覆樓主:

別墅

國民生產總值:870

回覆:多謝c6

煲d湯水涼茶
唔夠訓要去肝火

大宅

Domokakaka 發表於 16-11-30 20:44
煲d湯水涼茶
唔夠訓要去肝火

好,謝謝你

琥珀宮

國民生產總值:198740

畀面勳章 環保接龍勳章 2015xmas

c6本身今晚返通宵班,點知佢今日早上九點幾出門去咗炒散,今晚九點收完工就趕去返通宵班,要明天早九點先收 ...

佢做咩工種?如果要揸車的話,你要勸佢要為人為己。

伯爵府

國民生產總值:16839

引用:c6本身今晚返通宵班,點知佢今日早上九點幾

原帖由 小靜B 於 16-11-30 發表

c6本身今晚返通宵班,點知佢今日早上九點幾出門去咗炒散,今 ...

瑪瑙宮

國民生產總值:136730

c6本身今晚返通宵班,點知佢今日早上九點幾出門去咗炒散,今晚九點收完工就趕去返通宵班,要明天早九點先收 ...

保重身體。

大宅

talkative 發表於 16-11-30 21:40
佢做咩工種?如果要揸車的話,你要勸佢要為人為己。

唔係揸車啊,係飲食

琥珀宮

國民生產總值:198740

畀面勳章 環保接龍勳章 2015xmas

小靜B 發表於 16-11-30 22:15
唔係揸車啊,係飲食

點都好,身體緊要。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎