用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 226|主題: 122420

[泰國] Master card酒店買一送一

男爵府

國民生產總值:7729

BKXmas勳章

請問大家有冇用過此app優惠?見FB佢賣廣告話泰國有部份5星酒店可買一晚送一晚。但下載左不太懂用。見好似先拿左offer再打去酒店問。怕get offer要俾錢。
所以上來請教大家有冇用過又點用呢?謝謝

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
開心傾~~Part 87
有冇(5X6X7X)年全職媽媽入來吹吹水?
全職媽咪想學車,係咪好難,係咪應該放...
hi 有無全職媽咪中意間中飲酒?

大宅

國民生產總值:2359

BKXmas勳章

anlywan 發表於 16-11-30 20:15
請問大家有冇用過此app優惠?見FB佢賣廣告話泰國有部份5星酒店可買一晚送一晚。但下載左不太懂用。見好似先 ...
follow

男爵府

國民生產總值:7440

熱血勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

我都想知,留毛

侯爵府

國民生產總值:20556

2017勳章 BKXmas勳章 BK Milk勳章

幫推

男爵府

國民生產總值:7876

2017勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

我打左去Master Card到問只做到12月20號。
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎