用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4863|主題: 869522

八時,林小小同邦主條線,好鬼煩  

水晶宮

國民生產總值:68086

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

咀埋都未開始

複式洋房

國民生產總值:307

回覆樓主:

睇完都唔知講乜

大宅

國民生產總值:3176

mickeyeva 發表於 16-11-30 20:30
咀埋都未開始

係啦,幾廿歲,細水長流咪好囉,搞咩咁激情?

男爵府

國民生產總值:8004

回覆:mickeyeva 的帖子

留番大結局先kiss.

子爵府

國民生產總值:10425

咪係,都咀埋,而家又玩表白,咪當觀眾低低地至得架

wcpcelia    發表於 6 天前

水晶宮

國民生產總值:56929

畀面勳章

幾廿歲,係就係,唔係就唔係啦

男爵府

國民生產總值:5044

今個星期五果集會講佢地表白一齊喇(好似係)

水晶宮

國民生產總值:68086

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

改造人 發表於 16-11-30 21:58
今個星期五果集會講佢地表白一齊喇(好似係)

上次咀完都以為一齊,結果邦主又對小小冷淡番,拖完又拖…

珍珠宮

國民生產總值:36906

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

算啦、就黎埋單結算

大宅

國民生產總值:2908

悶到嘔

珍珠宮

國民生產總值:48904

樂桃猴年勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

幾廿歲仲咁拖泥帶水好煩

都係Terry KC 佢地最好睇,KC 快d回歸啦~

mint2014    發表於 6 天前
wcpcelia    發表於 6 天前

子爵府

國民生產總值:14914

有冇人接近6張做伴娘呀?

水晶宮

國民生產總值:50405

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

咀埋都未開始

比起以前,佢倆個的化學作用已經過期了

公爵府

國民生產總值:29785

回覆:八時,林小小同邦主條線,好鬼煩

佢哋幾多歲呀,煩到爆,睇佢哋兩個我一定轉台,無咁好氣!

水晶宮

國民生產總值:64729

樂桃猴年勳章

回覆樓主:

好老土

男爵府

國民生產總值:6011

唔知講乜, 悶...

伯爵府

國民生產總值:15481

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

咀埋都未開始

老ngie ngie 好頂唔順。叫佢地收工喇唔該

男爵府

國民生產總值:5044

Yibu 發表於 16-11-30 22:22
有冇人接近6張做伴娘呀?

哈哈哈哈哈哈哈哈

男爵府

國民生產總值:7814

絕對係!
每次重播邦主幫林小小著鞋,我都打冷震。
大佬呀,你估佢地係宋仲基同宋慧喬咩。

JFL    發表於 6 天前

侯爵府

國民生產總值:23799

最唔鍾意睇佢地兩個
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎