自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

地產代理疑爭客 10多人當街群毆激戰
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20161130/bkn-20161130180755478-1130_00822_001.html
【on.cc 東網專訊】地產代理疑爭客當街大打出手。下午4時許,10多名年輕男地產代理疑爭客,在大角海輝道8號浪澄灣對出街頭展開激戰,有市民拍下街頭混戰一幕。從片中所見,有人被按在地上,數名男子「一窩蜂」湧至,圍毆該倒地男子,另外亦有單人對打。雙方拳來拳往,有人起腳,有人更手持武器追打對方,場面混亂,途人見狀紛紛走避。

警方於下午4時15分接獲報案,指上址有十多人打架,警員接報到場,發現一名男子頭部受傷,他報稱被硬物襲擊,由救護車將他送院治理。警方將案件列作襲擊致造成身體傷害,正展開調查事件。

搵食艱難但使唔使打架啊?成班着晒黑西裝唔知以為x社會

wcpcelia    發表於 16-12-1 09:36

子爵府

回覆:傻貓貓 的帖子

二手冇乜成交
狂爭一手盤。

象牙宮

2024年龍年勳章

tigger_bb 發表於 16-11-30 21:36
二手冇乜成交
狂爭一手盤。

水晶宮

傻貓貓 發表於 16-11-30 20:35
地產代理疑爭客 10多人當街群毆激戰
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20161130/bkn-20161130180755478-11 ...
專做一手嗰D Agent 真係成班垃圾 !!

我都識唔小AGENT...但個個都企企理理...哩班專做一手嘅垃圾真係影衰成個行業 !!!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

一班著西裝既爛仔 !

水晶宮

回覆樓主:

一班垃圾。

我岩岩賣左樓,係快。

但當賣家乞兒咁,好似我求佢先賣得出。

真係唔明,我都要比1%.

禁止訪問

子爵府

2018復活節勳章

pbpk03845784 發表於 16-12-1 10:43
專做一手嗰D Agent 真係成班垃圾 !!

我都識唔小AGENT...但個個都企企理理...哩班專做一手嘅垃圾真係影衰成 ...
個頭我成日經開,同埋見好多1手d AA好多後生仔,其實唔明佢地.真係幾十人至過百人企係條街.點會有客埋去...都唔明點搵錢!

水晶宮

大檸樂 發表於 16-12-1 11:34
個頭我成日經開,同埋見好多1手d AA好多後生仔,其實唔明佢地.真係幾十人至過百人企係條街.點會有客埋去...都 ...
唔知有幾多個搵到錢啦... ... ...

水晶宮

大檸樂 發表於 16-12-1 11:34
個頭我成日經開,同埋見好多1手d AA好多後生仔,其實唔明佢地.真係幾十人至過百人企係條街.點會有客埋去...都 ...
唔知有幾多個搵到錢啦... ... ...

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:傻貓貓 的帖子

用戶要求終止服務

大宅

知唔知浪澄灣今次發展商俾幾多佣Agent?

珍珠宮

回覆樓主:

要罰

首頁

尾頁

跳至