用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2244|主題: 869639

LG電話死死地  

子爵府

國民生產總值:11298

hang左成日,自動boot机,想點請問有冇維修電話。未過保餋,整番成數有幾高? 有否分享

子爵府

引用:hang左成日,自動boot机,想點請問有冇維修

原帖由 可愛教主2 於 16-11-30 發表
hang左成日,自動boot机,想點請問有冇維修電話。未過保餋,整番成數有幾高? 有否分享

...
另外電話入面好多apps,相,phone book,留部机去整,點clear入面d野先? 同埋如何bavk up 所有data?

珍珠宮

國民生產總值:45295

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

可愛教主2 發表於 16-11-30 20:45

...

有機會相太多所以咁,試下抄晒啲相出黎

別墅

國民生產總值:728

回覆樓主:

會唔會嚿電死咗?我之前又係不斷開機關機,之後換咗嚿電就ok

伯爵府

國民生產總值:16735

回覆樓主:

lg 有bk up app

大宅

國民生產總值:3027

我早倆星期去換了底板
好多苦主在維修中心

大宅

國民生產總值:1843

回覆樓主:

是否v10? 最近我家有兩人的v10都死左機, 去旺角維修中心整, 免費, 約一星期取機, 但裏面所有野無哂。

翡翠宮

國民生產總值:80076

我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好唔掂呀,我唔會再買LG 電話,整番都係會壞

男爵府

國民生產總值:6582

我部就係V10, 用左1年零10日, 燒左底板。 剛過左保養, 如果要整, 要千幾蚊, 所以我冇再整。我有3個friend , 都係用V10, 全部都係死底板。

男爵府

國民生產總值:5536

kathau 發表於 16-11-30 21:06
是否v10? 最近我家有兩人的v10都死左機, 去旺角維修中心整, 免費, 約一星期取機, 但裏面所有野無哂。
...

想問冇單可以整嗎?我老公部LG V10 又是燒左底板

男爵府

回覆樓主:

點解呢排是甘出事

伯爵府

國民生產總值:18584

畀面勳章

可愛教主2 發表於 16-11-30 20:45

...

咩 model??
有 d model 會燒底板

大宅

國民生產總值:1843

lun0715 發表於 16-11-30 21:24
想問冇單可以整嗎?我老公部LG V10 又是燒左底板

應該要單, 我地在衛訊買, 可以叫衛訊出過張單。

男爵府

kathau 發表於 16-11-30 21:47
應該要單, 我地在衛訊買, 可以叫衛訊出過張單。

你們出幾耐仲可以補單

子爵府

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
zakumama 發表於 16-11-30 20:59
會唔會嚿電死咗?我之前又係不斷開機關機,之後換咗嚿電就ok

你边度買電?

子爵府

bobohello 發表於 16-11-30 21:32
咩 model??
有 d model 會燒底板

v10

子爵府

hkitty09 發表於 16-11-30 21:23
我部就係V10, 用左1年零10日, 燒左底板。 剛過左保養, 如果要整, 要千幾蚊, 所以我冇再整。我有 ...

有咩症狀?

別墅

國民生產總值:820

回覆:LG電話死死地

V10 同G4 都係出名燒底板!但部機本身超好用!唔知V20會唔會改良咗呢?

大宅

國民生產總值:1497

Alwy81 發表於 16-12-1 01:05
V10 同G4 都係出名燒底板!但部機本身超好用!唔知V20會唔會改良咗呢?

無錯~ v10同g4一定燒既 我之前用g4 依家g5

男爵府

國民生產總值:7243

畀面勳章

我早兩日突然自動關機就開唔番啦
應該都你燒底板 又係V10
你地未備份既小心咩都冇哂
我已是一個好例子 所以相和有用文件
全部byebye
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎