用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 177|主題: 79930

[時裝] 一間不知所謂的代購Iki

大宅

國民生產總值:2676

喺11月2號落了$1000訂了一個手袋,初初就話約十二日有貨,跟住等到12日之後,再問佢有冇貨嘅時候,佢就答等一等,跟住再過多幾日再問佢,話畀我知幾時有貨,但完全冇回應,直接不停係咁whatsapp佢,過左幾日後,佢先whatapp 話運緊來,叫我等到上星期六,我話只等到上星期六,否則退款。

跟住我打比佢幾次,不接電話,最後叫我等到今日才可過數退訂,又話不在港。今午已whatapp提佢過數,佢話今日會,但今晚8:00前仍未有,我跟住打電話又cut線,我whatsapp話再吾比返訂我,我會話報警,跟住佢先 即刻退返錢畀我,所以你哋千祈唔好幫襯呢間鋪頭,因為呢一間真係不知所謂嘅代購!浪費了我的時間!

王國熱話

男爵府

國民生產總值:6194

回覆:一間不知所謂的代購Iki

剛剛仲想買對鞋Tim

大宅

國民生產總值:1127

珍珠宮

國民生產總值:37016

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

睇啱左野,仲想買

男爵府

國民生產總值:7855

回覆:一間不知所謂的代購Iki

真差

子爵府

國民生產總值:10578

Too bad

彩鑽殿

國民生產總值:802143

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

國民生產總值:12149

認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 畀面勳章 2015xmas

其實網上同搵代購買嘢,都係想快d有,如果要等咁耐,一嚟個購物衝動已經過咗,二嚟已經周街都著,好冇癮!

別墅

國民生產總值:667

回覆:tsc 的帖子

你都好 有得追。我之前嗰間聲稱喺法國。收貨後個袋有嚴重摺痕 個塵袋有明顕污漬同頭髪。佢5回pm 想追都難!超😡

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎