用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 491|主題: 868770

睇到正面定側臉

子爵府

國民生產總值:10415

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
第一眼

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

國民生產總值:18046

好媽媽勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
側面,但我無咩邏輯可言

丫雅    發表於 3 天前
babymama07    發表於 3 天前

子爵府

國民生產總值:13978

TiffChan 發表於 16-11-30 21:37
第一眼

明明係正面剪左一半, 如果係側面上身手臂位置唔啱位

子爵府

國民生產總值:10853

回覆:睇到正面定側臉

我睇到k型既人一個

伯爵府

國民生產總值:17350

樂桃猴年勳章 2016夢想成真 2015xmas 畀面勳章

第1眼見到側面,咁我確實係邏輯好過藝術o既

翡翠宮

國民生產總值:78916

畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 2015xmas 2016夢想成真

cutiemapa 發表於 16-12-1 07:33

子爵府

國民生產總值:14289

2015xmas 畀面勳章

側面

珍珠宮

國民生產總值:45924

Side

翡翠宮

國民生產總值:76496

畀面勳章

cutiemapa 發表於 16-12-1 07:33

男爵府

國民生產總值:6127

回覆樓主:

正面,因為耳仔似正面
不過我應該係邏輯好過藝術

彩鑽殿

國民生產總值:800539

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

國民生產總值:6940

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

正面,因為只眼向前望

別墅

國民生產總值:757

回覆樓主:

第1睇側面,第2眼側面

大宅

國民生產總值:1706

畀面勳章

第一眼

側面,我有幾多邏輯思維唔清楚,但肯定一D都無藝術思維。
所以,呢個測試對我來說是正確的。

公爵府

國民生產總值:27980

第一眼

我睇到正面先, 之後才側面....但我藝術都好差, 數理反而比較好........

大宅

國民生產總值:2951

睇到側面先…… 但個人冇咩邏輯思維

珍珠宮

國民生產總值:48831

育兒性格勳章 畀面勳章

第一眼

側面,但我好似唔係啵

水晶宮

國民生產總值:69154

好媽媽勳章 畀面勳章

正面

複式洋房

國民生產總值:412

側面

複式洋房

國民生產總值:342

側面
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎