用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2660|主題: 868856

萬綺雯仲要比人老強几多次呀

大宅

國民生產總值:1832

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
唔該個編劇放過佢
亦都放過啲觀眾啦

珍珠宮

國民生產總值:45227

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

噢賣打令 發表於 16-11-30 21:59
唔該個編劇放過佢
亦都放過啲觀眾啦

無一次強到,所以唔算

zoekayan    發表於 3 天前
ic34    發表於 3 天前

大宅

國民生產總值:2780

唔該個編劇放過佢
亦都放過啲觀眾啦

十年前已經經歷過,十年後又發生 都咁大個人都唔識好好保護自己

伯爵府

國民生產總值:18108

curryfishball 發表於 16-11-30 22:03
十年前已經經歷過,十年後又發生 都咁 ...

仲話係律師喎

大宅

國民生產總值:3172

baby_yee 發表於 16-11-30 22:14
仲話係律師喎

高分低能

珍珠宮

國民生產總值:36200

回覆樓主:

d劇情…

大宅

國民生產總值:2780

puppydingo 發表於 16-11-30 22:15
d劇情…

雖然呢套劇個故事幾另類,但有啲劇情真係唔合理

wcpcelia    發表於 3 天前

珍珠宮

國民生產總值:36255

ProAbsorb勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

或許個編劇覺得佢真係好靚,靚到車見車載,人見人「強」呢!

bertcat123    發表於 4 天前

珊瑚宮

國民生產總值:120213

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

回覆樓主:

好想被人姦⬅諗起“吳君如”

zoekayan    發表於 3 天前

翡翠宮

國民生產總值:88619

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 2015xmas

唔該個編劇放過佢
亦都放過啲觀眾啦

第2次又係阿仁出手。

珊瑚宮

國民生產總值:109577

畀面勳章

414928 發表於 16-11-30 22:18
或許個編劇覺得佢真係好靚,靚到車見車載,人見人「強」呢!

好好笑

侯爵府

國民生產總值:22420

又俾人强?

公爵府

國民生產總值:28061

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas 2016夢想成真

回覆樓主:

miss 咗添,邊個邊個

別墅

國民生產總值:797

同感

子爵府

國民生產總值:10343

幾時試過?

侯爵府

國民生產總值:23362

回覆樓主:

成套戲唔係哩個俾人姦,就果個俾人姦……可能編劇近排睇得AV多

wcpcelia    發表於 3 天前

男爵府

國民生產總值:7826

引用:成套戲唔係哩個俾人姦,就果個俾人姦……可

原帖由 JoanC 於 16-11-30 發表
成套戲唔係哩個俾人姦,就果個俾人姦……可能編劇近排睇得AV多
以為背景係印度。

大宅

國民生產總值:3948

畀面勳章

回覆樓主:

香港不會公然這樣吧,這段真心膠

男爵府

國民生產總值:7085

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
係香港都冇可能咁

大宅

國民生產總值:2644

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
唔該個編劇放過佢
亦都放過啲觀眾啦

想特出佢有幾白痴,十成十聽人講幾句壞話就上庭講衰果前夫
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎