用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 4361|主題: 878526

請推介好用的空氣清新機

男爵府

國民生產總值:8148

BKXmas勳章

仔仔敏感體質, 近排轉天氣尤其嚴重, 醫生建議買空氣清新機, 請問大家覺得哪些型號比較好用呢?

大宅

國民生產總值:2205

BKXmas勳章

琪寶 發表於 16-11-30 22:01
仔仔敏感體質, 近排轉天氣尤其嚴重, 醫生建議買空氣清新機, 請問大家覺得哪些型號比較好用呢?
...

我也想知,我個仔也是

大宅

國民生產總值:2673

BKXmas勳章

回覆:請推介好用的空氣清新機

我用airfree好似幾好,我個家庭醫生都係用佢。

男爵府

國民生產總值:7178

動物勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

...

用緊amaircare,effective,鼻敏感好左好多

珍珠宮

國民生產總值:41661

BKXmas勳章

...

2016年1月消費者月刊有比較過,樓主可參考。我們剛買了Panasonic F-VXK70H https://www.consumer.org.hk/ws_chi/choice/471/air-purifiers.html

珍珠宮

BKXmas勳章

karee 發表於 16-12-1 01:46

Spec

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

男爵府

BKXmas勳章

CINDYC 發表於 16-12-1 08:55

2016年1月消費者月刊有比較過,樓主可參考。我們剛買了Panas ...

Thanks so much!!!

男爵府

BKXmas勳章

idak 發表於 16-12-1 00:21

Thanks!!!

男爵府

BKXmas勳章

karee 發表於 16-12-1 01:46

Thanks!!!

珍珠宮

國民生產總值:45457

BKXmas勳章

2016年1月消費者月刊有比較過,樓主可參考。我們剛買了Panas ...
請問幾錢?

珍珠宮

BKXmas勳章

pbpk03845784 發表於 16-12-1 09:49
請問幾錢?

瘋宅買$4233, 不過好似有信用卡回贈(因為我老公去買, 回贈多少唔清楚)

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

珍珠宮

國民生產總值:45457

BKXmas勳章

CINDYC 發表於 16-12-1 11:02
瘋宅買$4233, 不過好似有信用卡回贈(因為我老公去買, 回贈多少唔清楚)
上網睇過...部機可以放濕??

珍珠宮

BKXmas勳章

pbpk03845784 發表於 16-12-1 11:08
上網睇過...部機可以放濕??

大宅

國民生產總值:2208

BKXmas勳章

我用緊惠而X,我仔仔有鼻敏感,所以都keep住開部機,吸下D細菌,用左之後明顯呀仔有好轉到

男爵府

國民生產總值:6841

BKXmas勳章

idak 發表於 16-12-1 00:21

我有用, 鼻水依然倒流, 但屋企冇up味

男爵府

國民生產總值:6169

BKXmas勳章

請問好用嗎?

男爵府

國民生產總值:6169

BKXmas勳章

最高分就是呢部嗎?

珍珠宮

國民生產總值:40267

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BKXmas勳章

邊款细d可以放係房。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎