用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

想生BB 今日: 53|主題: 89097

日本ivf

大宅

國民生產總值:1943

BK Milk勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
想問有無人會去日本做?或者台灣做?我唔夠膽亦唔識,想組團去

別墅

國民生產總值:649

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
我都想知, 問過1間香港的公司, 佢可以做翻譯

複式洋房

國民生產總值:208

台灣做就有興趣 日本就唔想

大宅

BK Milk勳章

welfare 發表於 16-12-1 18:03
台灣做就有興趣 日本就唔想

點解既

大宅

BK Milk勳章

maychan1122 發表於 16-12-1 16:57
我都想知, 問過1間香港的公司, 佢可以做翻譯

幾錢左右?

別墅

國民生產總值:649

回覆:dadamatrix 的帖子

翻譯3千蚊。日本費用大概4皮左右

大宅

國民生產總值:3366

回覆樓主:

好多jm去台灣做,呢度都好多個post 講台灣ivf,你可以search下。研究下先。

大宅

國民生產總值:1197

發表於 前天 07:46 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我都有点興趣,想知

大宅

國民生產總值:4063

發表於 4 小時前 |顯示全部帖子
dadamatrix 發表於 16-11-30 22:40
想問有無人會去日本做?或者台灣做?我唔夠膽亦唔識,想組團去

我有去日本ivf !也有去台北ivf ! 小產2次有免疫問題,如果我冇免疫問題既話我覺得日本真係幾好,醫院技術先進,姑娘醫生都好細心,我卵少,抽卵醫生說不用麻醉,真係一點不痛,翻譯陪我入去抽卵室,由於卵少只有4粒但有2粒未成熟甘日本醫院做左體外卵子培養技術,之後移植時院長用分段移植方案,話成功率高d,係成功左,但因為我有免疫而冇左(當時未知自己有免疫)so 我覺得日本適合冇免疫問題的人,係幾好嘅!

大宅

BK Milk勳章

發表於 2 小時前 |顯示全部帖子
卓玲BB 發表於 16-12-4 09:36
我有去日本ivf !也有去台北ivf ! 小產2次有免疫問題,如果我冇免疫問題既話我覺得日本真係幾好,醫院技 ...

想問下要去日本幾多次?同每次留幾耐?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎