用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 38|主題: 12385

夜醒

別墅

國民生產總值:721

ProAbsorb勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
bb夜晚哭醒,我甚樣哄抱也是哭除非含乳頭,但99及老公抱就即唔哭,我懷疑佢唔鐘意我

大宅

國民生產總值:1153

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
點會唔鐘意你, 係佢知你有人肉奶咀想扭食都唔定

水晶宮

國民生產總值:61524

可能習慣佢哋抱,BB自然系親媽媽多D,唔使擔心。

侯爵府

國民生產總值:23975

唔好咁諗,BB始終都系同媽咪最親架~~多D陪佢~

大宅

國民生產總值:1565

畀面勳章

唔好唔開心啦,仔仔細個都係咁,有時想轉下人抱

別墅

國民生產總值:971

畀面勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
即係呢~假如你喺 bb 明知另外兩個冇奶食齋抱,你重會唔會扭計呢?

男爵府

國民生產總值:7944

bb有時候好奇怪,一轉手換第二個抱就唔喊,我都試過。並唔係唔鐘意妳~

侯爵府

國民生產總值:22391

梗系唔會喇,咁你就俾個乳頭佢含喇,佢會越黎越鐘意你架

別墅

國民生產總值:721

ProAbsorb勳章

發表於 昨天 08:13 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我懷疑自己比較焦慮,喜歡bb親我,但每次哭除了給乳頭,甚哄也沒用,結果每次哭就比別人搶去抱,自己心情就好down,唔想人哋搶去.謝謝各位,我要學下放鬆。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎