用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 5730|主題: 869364

Viu有套叫守護毛小孩

男爵府

國民生產總值:9143

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
好感動啊

大宅

國民生產總值:4306

動物勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
katherine.k 發表於 16-11-30 23:30
好感動啊

睇左第一集,都幾好睇,真係好佩服個個養左300幾隻狗既女士!

wcpcelia    發表於 5 天前

子爵府

國民生產總值:12426

好睇,我兩隻毛孩都向個度睇醫生!

別墅

國民生產總值:805

好心痛,睇到喊呀我

瑪瑙宮

國民生產總值:128361

畀面勳章 2015xmas

回覆:katherine.k 的帖子

請問逢星期幾做呀?

大宅

國民生產總值:4318

回覆:Viu有套叫守護毛小孩

幾時做呀?

男爵府

國民生產總值:9143

tsung 發表於 16-12-1 20:33
請問逢星期幾做呀?

我只係入左Viu個app無意中睇到

tsung    發表於 4 天前

大宅

國民生產總值:2511

回覆 tsung 的帖子

星期一 晚10:00

大宅

沙皮同大舊飯既故事真系好感人
逢星期一 晚十點

重溫第一集 http://viu.tv/encore/pets

男爵府

國民生產總值:8561

alohaaaa 發表於 16-12-1 22:56
沙皮同大舊飯既故事真系好感人
逢星期一 晚十點

每次睇到有關浪浪既毛小孩,真係不禁地流淚,希望多啲市民領養助養他們,佢地都係一樣可愛架!

大宅

daisyma008 發表於 16-12-1 23:25
每次睇到有關浪浪既毛小孩,真係不禁地流淚,希望多啲市民領養助養他們,佢地都係一樣可愛架!
...
me too

毛小孩仲系好乖好聽話架

Angela真系好偉大

伯爵府

國民生產總值:17546

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
Ocean518 發表於 16-12-1 20:29
好心痛,睇到喊呀我
真係好心痛,睇到喊。希望多d人捐款幫助狗狗,唔知流浪狗之家有冇義工做呢?除了出錢亦希望出力

瑪瑙宮

國民生產總值:128361

畀面勳章 2015xmas

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

引用:回覆+tsung+的帖子星期一+晚10:00+

原帖由 alohaaaa 於 16-12-01 發表
回覆 tsung 的帖子

星期一 晚10:00
唔該你,Jm

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎