更新完成日load 唔到 - 使用意見 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區

義工

使用意見 今日: 1|主題: 12257

更新完成日load 唔到

伯爵府

國民生產總值:15752

畀面勳章

更新完成日都load 唔到~Iphone

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
詩語閑情.......斯人讀潮水
[轉載] 笑看人生峰高處,唯有磨難多正果
幸福無價亦無譜 痛苦無邊更無常
【真正的因果內涵,不見得人人能懂】

管理員

國民生產總值:53953

狗年勳章 2018勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章 2017媽媽節

您好,請問現在可正常刷新首頁頁面嗎?是否只有刷新首頁時才會遇到此問題?

伯爵府

國民生產總值:15752

畀面勳章

國務專員 發表於 16-12-1 11:17
您好,請問現在可正常刷新首頁頁面嗎?是否只有刷新首頁時才會遇到此問題? ...

我禁入去就係咁啦

管理員

國民生產總值:53953

狗年勳章 2018勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章 2017媽媽節

水滴滴 發表於 16-12-1 11:28
我禁入去就係咁啦
1. 請問是否只有首頁才會這樣?
2. 更新前是否一切正常?
3. 如刪除親子王國APP後重新安裝,會否仍遇到此問題?

謝謝!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.