用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 83|主題: 112381

$28 tom fors lips and boys ?

大宅

國民生產總值:1442

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
今日我向Harvey Nichols 網頁睇到有支tom ford lips and boys 標價錢港幣$28,即刻向網頁購買左6支,用visa 過晒數,有晒佢地公司出的order 單,個procces 成功晒,唸住無問題等收貨,點知收到香港HN 的email ,話佢地個網頁價錢出錯,以家唔認數,我好嬲呀!card 又過左數!JM 你地有人同我一樣甘慘!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
bb係咪可以食洋蔥?
仔仔8個月喇,超為食!加固分享!
白汁洋蔥栗米三文魚字母粉
免治牛肉,免治豬肉,13個月的bb吃,d肉質...

大宅

國民生產總值:2332

發表於 前天 00:07 |顯示全部帖子
呢種事外國網都時有發生,岩岩HQhair先發生,不過係多左個discount code係bug, 無你呢個平得咁離譜,無既,佢會refund番比你,無話慘唔慘,始終係bug黎

大宅

國民生產總值:4673

發表於 前天 00:08 |顯示全部帖子
你打去投訴啦!
不過,佢呢個價錢又真係平得過份~

男爵府

國民生產總值:9944

發表於 前天 01:29 |顯示全部帖子
我會怕係假, 平咁多, 過期都死

伯爵府

國民生產總值:18814

發表於 前天 09:17 |顯示全部帖子
applehoney 發表於 16-11-30 23:46
今日我向Harvey Nichols 網頁睇到有支tom ford lips and boys 標價錢港幣$28,即刻向網頁購買左6支,用visa ...

其實咁平都知道係BUG啦,大家都係駁下佢出唔出貨啫,出貨就好彩,唔出貨都好正常咋喎

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎