網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

剛收到雙十一落單的除蟎機,之前我都係睇左好耐吾知買咩牌子好!但見呢部小狗好多人買,而且d評語都好好,見雙十一便幾十蚊就買來試下,都係人仔$250到!抵啦!
我床單係深藍色床單,又近窗口,深顏色好易痴塵!每晚訓完我都要除塵碌,碌一碌先訓,今晚試左呢部小狗,有拍打功能,紫外線,發熱,仲要成部機得一個制,簡單易用!吸完成張床,除吾除蟎我吾知,不過張床真係好乾淨,仲熱熱地,吸時聲音不大,可接受,至少吾會好似我屋企部吸塵機甘,一開機我BB女即刻嚇到喊!(emoji)(emoji)(emoji)!
好開心,二百兩蚊有部床上專用吸塵機,以後吾使用除塵碌了!(emoji)(emoji)(emoji)!希望真係除到蟎啦!

珍珠宮

queenie3y 發表於 16-11-30 23:53
剛收到雙十一落單的除蟎機,之前我都係睇左好耐吾知買咩牌子好!但見呢部小狗好多人買,而且d評語都好好, ...

想問可唔可以吸布梳化架?

男爵府

麵包超人^o^ 發表於 16-12-1 09:31
想問可唔可以吸布梳化架?

可以呀!我都有吸!(emoji)皮就吾得囉!

男爵府

queenie3y 發表於 16-11-30 23:53
剛收到雙十一落單的除蟎機,之前我都係睇左好耐吾知買咩牌子好!但見呢部小狗好多人買,而且d評語都好好, ...

我都買左紫色嗰部,不過有啲重^_^

男爵府

yiu_fire 發表於 16-12-1 09:59
我都買左紫色嗰部,不過有啲重^_^

可接受啦!好過我晚晚除塵碌,碌到我手軟!(emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

queenie3y 發表於 16-12-1 10:01
可接受啦!好過我晚晚除塵碌,碌到我手軟!(emoji)(emoji)(emoji)

我部個型号比你部重,但就拍打得密啲,你部粉紅色好靚

珍珠宮

queenie3y 發表於 16-12-1 09:58
可以呀!我都有吸!(emoji)皮就吾得囉!

可唔可以俾條link我呀?

男爵府

麵包超人^o^ 發表於 16-12-1 10:04
可唔可以俾條link我呀?

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【小狗除螨仪家用紫外线吸尘器除螨器床铺螨虫床上小型除螨机D-607】¥AAenelEZ¥http://e22a.com/h.1UBWUV?cv=AAenelEZ&sm=87dfa8

男爵府

yiu_fire 發表於 16-12-1 10:03
我部個型号比你部重,但就拍打得密啲,你部粉紅色好靚

最衰無野送!有d店會送多一兩個慮芯!

男爵府

queenie3y 發表於 16-12-1 10:07
最衰無野送!有d店會送多一兩個慮芯!

我間有送,不過我買時貴點即是等如自己買左個濾心

大宅

畀面勳章

我都有買呢部..
不過前幾日個仔賴尿濕左張床...
我天真地用呢部野吸..
吸左1分鐘都無..
開始聞到陣臭味..
再吸多陣..
原來部機身出既風有陣臭味傳出來..
最後部機係要掉左去..
陣味食左入部機入面散唔到..
所以千析千析唔好吸濕既野

攪到前日又再買多部

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:剛收到雙十一落單的除蟎機,之前我都係睇左

原帖由 queenie3y 於 16-11-30 發表
幾靚咁

禁止訪問

子爵府

回覆 nasa007 的帖子

個芯可以洗?

禁止訪問

大宅

回覆 yiu_fire 的帖子

請問你是否買小狗 D-609? 多少錢?

男爵府

bbcc2014 發表於 16-12-7 09:55

請問你是否買小狗 D-609? 多少錢?

係呀399,我買貴左,因為我見佢平起上來299都夠膽死

大宅

請問好用嗎? 見有評論説: 密封不太好,輕微漏灰; hepa 無法水洗。心大心細買這個還是"寶家麗 VH-01"

男爵府

bbcc2014 發表於 16-12-7 10:59

請問好用嗎? 見有評論説: 密封不太好,輕微漏灰; hepa 無法水洗。心大心細買這個還 ...

我覺得一般因為都重,hepa不可洗,只可掃,一掃又自己吸返啲塵雖然拍打力同吸力大,但人覺得個吸口可以大啲闊啲

如果有一個拍打力一樣,但輕身啲,口寬啲,就好了,t1我未用過,^_^

大宅

謝謝你詳細的回覆

首頁

尾頁

跳至