網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

請問有冇人去唔到購物車呀?
我趕住greenfriday付款呀!
唔知點解用幾部機試,都係去唔到。唉

男爵府

BeBe媽媽 發表於 16-12-1 00:31
請問有冇人去唔到購物車呀?
我趕住greenfriday付款呀!
唔知點解用幾部機試,都係去唔到。唉 ...
太多人了頭先我都load唔到……想問下iherb hk 要唔要俾身份證的?點解個客服話要?佢係咪搞錯左……到時順豐上門憑咩證明簽收?順豐要唔要對身份認?

伯爵府

回覆 malaspiga 的帖子

我無比過ID喎....。
同埋送左幾次貨,順風都無問我對ID。
可能因為送上門吧!

伯爵府

我試左好多次都去唔到購物車,我以為佢個網有事咋。即係你已經load到去付款??
我趕住比錢呀!

男爵府

BeBe媽媽 發表於 16-12-1 00:44

我無比過ID喎....。
即上門簽收的話順豐咩都唔使對,只係潦個字簽名就得?即收貨人唔使填真名都得?

伯爵府

我幾次佢送前都有打比我。送嚟時無對過ID喎。都係就咁簽收咋
(可能送到我屋企,咁假極都有限掛?)

不過我入收件人係 英文名+英文姓。

其實你用信用卡,佢都已經有晒你資料架喇。
你有擔心嗎?.......香港應該安心啲掛

男爵府

BeBe媽媽 發表於 16-12-1 00:51

我幾次佢送前都有打比我。送嚟時無對過ID喎。都係就咁簽收咋
唔該晒因我之前未買過……簽收係咪要簽同電腦填個收貨人名一樣?帳單係咪寄落屋企郵箱?

伯爵府

帳單係 by email比你。你落單就會比一個email你,
到出左貨,好似又有一個email..
到時可以click入快遞單號查status。
簽收.....我都係簡簽。無問題喎。

唉.....我仲未去到購物車。
原來greenfriday得番1個鐘咋。
好想瞓覺.....

男爵府

BeBe媽媽 發表於 16-12-1 01:02

帳單係 by email比你。你落單就會比一個email你,
帳單by email,咁點解佢要人提供billing address?

男爵府

剛剛可以付到款

伯爵府

billing address.....咁我唔知喎。呵呵呵。又或者......for 你打印掛.....我估咋??

我全部用一個地址。

我終於比到錢喇。可以瞓

伯爵府

回覆 hk001682 的帖子

係呀!我都比左錢喇,太好喇。
不過漏左買Himalayan salt,都係下個月先買喇。

可以瞓喇 good night !!!

男爵府

hk001682 發表於 16-12-1 01:16
剛剛可以付到款
個客服成日話要比id, even hk,到底要唔要俾身份證呀?

男爵府

我等到1點頂唔順要訓,要6點起身呀!今次買唔到

伯爵府

回覆 貪靚媽 的帖子

再等下.....上次11月頭都做左1次9折( 我落左單就做,蝕左)
呢排都做得密喎.....
估計聖誕前(我希望)又會有吧?
你再等下啦!

伯爵府

你係咪送番香港收貨?我在 iherb hong kong 買幾次都無問題喎。
咁你最後買唔買到呀?

男爵府

我無俾身份證

男爵府

同你一樣, 趕住用個code, 點知開唔到個cart, app 唔得, 電腦唔得, 浪費我好多時間! 肯定係iherb 問題, 最後全部加左cart,但我loyalty credit D 錢用唔到! 平時可以減埋, 昨晚點整都唔得.... 搞到用唔到70 幾蚊! 激c....

男爵府

噚晚用greenfriday就用唔到loyalty credit

伯爵府

回覆 sarahwong420 的帖子

70幾蚊用唔到,咁慘??
你係咪已經買滿 40 元美金?(當扣減所有greenfriday and loyalty 後喎)

我兩樣都得啊!我減晒所有野都成$600貨。

如果你啲loyalty未到期,唯有留番下一次啦!

樓上話因為iherb too busy 太多人買野,所以我 唔瞓都要等到 load 到。
否則我都放棄左greenfriday既優惠啊!

首頁

尾頁

跳至