用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 450|主題: 50101

27w4 幾日前隻腳(有圖.)

大宅

國民生產總值:1065

BKXmas勳章

起曬啲點點..無突起..唔*行*唔痛的..我無揸野落隻腳..有無媽咪知咩事?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:231

BKXmas勳章

我都有呢個情況,我首先係小腿後面出現紅色點點,慢慢會變左啡色,之後就到大腿出紅點,現在31w小腿前都有紅點了,唔痕唔痛的....我問過私家醫生,佢話似係爆微絲血管的情況,冇咩可以做到。好彩而家已經係冬天,可以着legging遮住

大宅

國民生產總值:1065

BKXmas勳章

Snowspecial88 發表於 16-12-1 08:28
我都有呢個情況,我首先係小腿後面出現紅色點點,慢慢會變左啡色,之後就到大腿出紅點,現在31w小腿前都有 ...

好恐怖呀!兩隻腳都係..小腿大脾都有(emoji)(emoji)

別墅

國民生產總值:738

BKXmas勳章

yanbbycy 發表於 16-12-1 00:39
起曬啲點點..無突起..唔*行*唔痛的..我無揸野落隻腳..有無媽咪知咩事?

我個胸同肚係咁,大脾後面好大撻深色,好似胎誌咁

複式洋房

國民生產總值:231

BKXmas勳章

yanbbycy 發表於 16-12-1 09:52
好恐怖呀!兩隻腳都係..小腿大脾都有(emoji)(emoji)

係呀,我由開頭好介意到而家都唔多理佢喇,我C6安慰我話媽媽真偉大希望生完會消退啦,你如果真係好擔心可以去睇下醫生,安心點~

水晶宮

國民生產總值:63456

BKXmas勳章

產檢果陣問下醫生,生完BB應該就會好返。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎