用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

荃灣區媽媽會 今日: 4|主題: 10271

大窩口富強幼稚園同亞斯理幼稚園邊間好?

民房

國民生產總值:24

BKXmas勳章

我小朋友報左下年N班,剛剛收到大窩口富強幼稚園同亞斯理幼稚園既收錄通知書,兩間都係收下午班,大家知道邊間比較好?謝謝!

王國熱話
斷斷續續出風癩,點解夜晚瞓著仲出多啲...
濾水器,邊個好?
經常流鼻血,煲咩飲可以醫治?
箍牙一問

洋房

國民生產總值:97

BKXmas勳章

LK820 發表於 16-12-1 00:46
我小朋友報左下年N班,剛剛收到大窩口富強幼稚園同亞斯理幼稚園既收錄通知書,兩間都係收下午班,大家知道 ...

亞斯理

洋房

BKXmas勳章

我小朋友報左下年N班,剛剛收到大窩口富強幼稚園同亞斯理幼稚園既收錄通知書,兩間都係收下午班,大家知道 ...

亞斯理

洋房

BKXmas勳章

亞斯理

民房

BKXmas勳章

miumiu88 發表於 16-12-4 23:14
亞斯理

謝謝您!請問您小朋友都係讀亞斯理嗎?(emoji)(emoji)

民房

BKXmas勳章

亞斯理

謝謝您!請問您小朋友都係讀亞斯理嗎?(emoji)(emoji)

民房

BKXmas勳章

亞斯理

洋房

BKXmas勳章

LK820 發表於 16-12-5 01:13

係呀,老師好有愛心和好留意每個小朋友性格。老師好多時放工後會致電家長講解孩子在校內情況

民房

BKXmas勳章

miumiu88 發表於 16-12-5 08:51
係呀,老師好有愛心和好留意每個小朋友性格。老師好多時放工後會致電家長講解孩子在校內情況
...

謝謝您的分享,非常有用!謝謝!(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

國民生產總值:180

BKXmas勳章

兩間我都去過interview, 我投亞斯理
1) 大家都係愛心學校,校長老師感覺都很有愛心
2) 亞斯理個戶外遊樂場完勝
3) 感覺富強較多新移民同南亞裔學生

民房

BKXmas勳章

snowyinging 發表於 16-12-7 10:48
兩間我都去過interview, 我投亞斯理
1) 大家都係愛心學校,校長老師感覺都很有愛心
2) 亞斯理個戶外遊樂 ...

多謝晒分享!謝謝!(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

洋房

BKXmas勳章

LK820 發表於 16-12-7 15:49
多謝晒分享!謝謝!(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

可以試寫信轉am

民房

BKXmas勳章

miumiu88 發表於 16-12-8 08:56
可以試寫信轉am

是的,老師都係咁同我地講,謝謝您呀!(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎