用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

婦女醫護 今日: 1|主題: 29148

微創手術後,背脊無端端痛

別墅

國民生產總值:937

BKXmas勳章

星期六做完手術,到噚晚瞓瞓下開始好似有D氣走來走去,感覺到痛,你地有冇試過?

王國熱話
我今日生日
請問點整
好開心
通知我升咗級

別墅

國民生產總值:578

BKXmas勳章

e_jj 發表於 16-12-1 01:51
星期六做完手術,到噚晚瞓瞓下開始好似有D氣走來走去,感覺到痛,你地有冇試過?
...

你係咪做咗腹腔鏡呀?如果係,醫生話正常架,因為打咗啲氣入去。我啱啱做完微創剛岀院回家,你有無自己換傷口塊紗布呀?

別墅

BKXmas勳章

Fung3be 發表於 16-12-17 20:04
你係咪做咗腹腔鏡呀?如果係,醫生話正常架,因為打咗啲氣入去。我啱啱做完微創剛岀院回家,你有無自己換 ...

係呀,而家休息左2個幾星期,有時都會腰痛㗎,有換沙布

別墅

BKXmas勳章

e_jj 發表於 16-12-17 21:31

係呀,而家休息左2個幾星期,有時都會腰痛㗎,有換沙布

我都有腰痛,係咪就咁換紗布就得?駛唔駛用水沖下佢先貼返?

別墅

BKXmas勳章

Fung3be 發表於 16-12-17 21:47
我都有腰痛,係咪就咁換紗布就得?駛唔駛用水沖下佢先貼返?

返診所E生換,防水膠布,可以照冲涼呀
:-P

別墅

BKXmas勳章

e_jj 發表於 16-12-17 21:49
返診所E生換,防水膠布,可以照冲涼呀

醫院叫我半年後先返去覆診呀,所以都唔知點搞

洋房

國民生產總值:60

BKXmas勳章

e_jj 發表於 16-12-1 01:51
...

我係訓醒時腰痛同無力
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎