用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 6750|主題: 915864

維特健靈fb送就過期産品

複式洋房

國民生產總值:430

BKXmas勳章

請問其他得獎者個日期係咪都係一樣架!
我sd信息去問,都收到佢地嘅任何答覆

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

象牙宮

國民生產總值:211836

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

引用:請問其他得獎者個日期係咪都係一樣架!我sd

原帖由 jesscyh 於 16-12-01 發表
請問其他得獎者個日期係咪都係一樣架!
我sd信息去問,都收到佢地嘅任何答覆
送嘅,如果夠時間食都無所謂啦

*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

天珠殿

國民生產總值:899867

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

食快D, 食多D

禁止訪問

國民生產總值:2665

BKXmas勳章

回覆:維特健靈fb送就過期産品

大宅

國民生產總值:1001

BKXmas勳章

明顯係d貨就黎過期,所以送出去做宣傳,唔駛錢唔食都冇損失

複式洋房

BKXmas勳章

honeyhonry 發表於 16-12-1 09:06
唔洗錢既野仲想點

人地最多以後咪唔送

甘我將尼兩樽送晒俾你呀!唔使錢架!

複式洋房

BKXmas勳章

MsAudreyK 發表於 16-12-1 11:27
明顯係d貨就黎過期,所以送出去做宣傳,唔駛錢唔食都冇損失

損失的車錢 時間 同埋有的激氣

大宅

國民生產總值:1001

BKXmas勳章

jesscyh 發表於 16-12-1 11:38
損失的車錢 時間 同埋有的激氣

仲有18日,快d食埋佢

複式洋房

BKXmas勳章

MsAudreyK 發表於 16-12-1 11:43
仲有18日,快d食埋佢

應該唔會食

大宅

國民生產總值:1100

BKXmas勳章

你11月3號收到, 而家先開post 講?

伯爵府

國民生產總值:19563

好媽媽勳章 BKXmas勳章

樓主唔好燥先,
正確尼講,你收到時直到現在都未到期的,仲有時間都仲可以服用。
不過又真係惡劣既,差唔多到先送,起碼比多一兩個月丫。我買佢既蟲草同寧芝丸通常有十粒送,果十粒限期都好耐。

男爵府

國民生產總值:9011

開心吸收勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

因為就快到期, 所以才免費送出

複式洋房

BKXmas勳章

sobecky81 發表於 16-12-1 11:57
你11月3號收到, 而家先開post 講?

諗住俾的時間佢地回覆 點知佢地扮無事發生

複式洋房

BKXmas勳章

哈爾濱 發表於 16-12-1 12:13
樓主唔好燥先,
正確尼講,你收到時直到現在都未到期的,仲有時間都仲可以服用。
不過又真係惡劣既,差唔多 ...

如果講到明係就過期 我當然無問題啦

別墅

國民生產總值:514

BKXmas勳章

你11月頭收到,姐係仲有兩個月可以食啦。 人地送既,就唔好咁多要求,送埋俾你仲想點我係維特健靈都唔會覆你咯,多鬼餘

男爵府

國民生產總值:6622

BKXmas勳章

回覆樓主:

cheap就cheap d, 但我唔會去話人。
食唔食係可以自己選擇。

複式洋房

國民生產總值:118

BKXmas勳章

jesscyh 發表於 16-12-1 11:34
甘我將尼兩樽送晒俾你呀!唔使錢架!

掉左佢太可惜,樓主如果唔食可以送比我食嗎?謝謝

珊瑚宮

國民生產總值:111151

開心吸收勳章 動物勳章 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

正常啊,既唔洗錢又未過期

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

複式洋房

BKXmas勳章

SandyM0060 發表於 16-12-2 01:57
你11月頭收到,姐係仲有兩個月可以食啦。 人地送既,就唔好咁多要求,送埋俾你仲想點我係維特健 ...

你覆我 都應該係多鬼餘 不過都唔該曬你覆我wor
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎