用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2961|主題: 869656

有冇攪錯。。。。

子爵府

國民生產總值:10575

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
零晨四點幾樓上喺度剁嘢!

你瞓唔著都唔洗咁呀?!

男爵府

國民生產總值:9824

回覆樓主:

叫管理處處理,叫佢唔去DO 野

wcpcelia    發表於 7 天前

大宅

國民生產總值:2515

大姑娘 發表於 16-12-1 05:10
零晨四點幾樓上喺度剁嘢!

你瞓唔著都唔洗咁呀?!

我樓下朝朝起大鑊煎炒炸做早晨,有時早到朝早三點,比D味攻醒⋯⋯

公爵府

國民生產總值:26788

動物勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas

happybobobaby 發表於 16-12-1 08:39
我樓下朝朝起大鑊煎炒炸做早晨,有時早到朝早三點,比D味攻醒⋯⋯
使唔使咁早.....

大宅

catjeffcat 發表於 16-12-1 08:45
使唔使咁早.....

早可能係印印姐姐守齋時,但朝朝都大油鑊,會不會不太健康!

翡翠宮

國民生產總值:79084

畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 2015xmas 2016夢想成真

回覆樓主:

樓上11,12點就打籃球咁!有病

大宅

國民生產總值:2920

回覆 大姑娘 的帖子

伯爵府

國民生產總值:15242

回覆樓主:

我樓上每日凌晨3時吸塵,我習慣左!聽埋佢吸塵聽就上床瞓剛剛好

洋房

國民生產總值:83

giraheiyear 發表於 16-12-1 09:12
我樓上每日凌晨3時吸塵,我習慣左!聽埋佢吸塵聽就上床瞓剛剛好
每日?痴線架!妳唔嘈其他人都嘈喇!

公爵府

國民生產總值:26788

動物勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas

happybobobaby 發表於 16-12-1 08:48
咁姐姐頂得順或習慣左就無問題.....

別墅

國民生產總值:502

brother4 發表於 16-12-1 08:05
叫管理處處理,叫佢唔去DO 野

我有試過類似情況,但管理處話太夜唔可以禁人門鐘騷擾人,唔肯做野

子爵府

國民生產總值:14016

happybobobaby 發表於 16-12-1 08:48

姐姐係7、8月齋戒, 可能預備早飯

男爵府

國民生產總值:9824

kakaww 發表於 16-12-1 09:28
我有試過類似情況,但管理處話太夜唔可以禁人門鐘騷擾人,唔肯做野
...

咁早上可,叫管理員通知樓上

子爵府

國民生產總值:12432

大把癡線友在唔適當嘅時候做唔適當嘅嘢!我都叫救命!

大宅

catjeffcat 發表於 16-12-1 09:20
咁姐姐頂得順或習慣左就無問題.....

她們可能無問題,但我全家做咗佢吸油煙機,氣味濃烈,聞到頭都暈了⋯⋯
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎