用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

想生BB 今日: 11|主題: 89778

紅d/ clearblue 測試結果不同,邊個準d?

複式洋房

國民生產總值:154

BKXmas勳章

上星期用紅d (4,6,日),好深色咁我都有交功課,clearblue 顯示 O。
今星期用clearblue(1,2,3), 日日都係閃笑, 紅d 係好淺色,我地已太累沒功課。

究竟應該睇邊個較準?
閃笑要交功課嗎? 閃笑後幾時先會有固定笑?

我DD 10/12, 係咪黎M前幾日交功課中既機會都好大?

男爵府

國民生產總值:6160

BKXmas勳章

回覆樓主:

大宅

國民生產總值:4966

BKXmas勳章

閃哈哈笑係就接近LH高峰期, 實哈哈笑先係即將排, 閃係有機會閃幾日, KEEP CHECK

別墅

國民生產總值:558

BKXmas勳章

ignit 發表於 16-12-14 14:16
閃哈哈笑係就接近LH高峰期, 實哈哈笑先係即將排, 閃係有機會閃幾日, KEEP CHECK ...

係咪見到有實哈哈笑就個日的晚上做?next day 要不要做?

別墅

BKXmas勳章

我次次得實笑 冇閃笑
點解?

別墅

BKXmas勳章

我次次得實笑 冇閃笑
點解?

別墅

BKXmas勳章

我次次得實笑 冇閃笑

別墅

BKXmas勳章

我次次得實笑 冇閃笑
點解?

大宅

國民生產總值:2151

BKXmas勳章

Ctmp01 發表於 16-12-14 18:20
我次次得實笑 冇閃笑
點解?

如果用cb一代係唔會出閃笑架(純粹驚有jm唔知cb有分一二代XD)。

另外,其實cb二代唔一定會出閃笑架,出閃笑只係代表你每日既荷爾蒙增長緊,如果你荷爾蒙增長得好快,咁有機會直接出實笑的,所以唔洗太擔心,實笑先係最重要既結果。

別墅

國民生產總值:671

BKXmas勳章

luckyakb 發表於 16-12-1 08:44
上星期用紅d (4,6,日),好深色咁我都有交功課,clearblue 顯示 O。
今星期用clearblue(1,2,3), 日日都 ...

我唔係好知點解,不過我之前都試過甘,相差1~2日,未試過差甘多日

幫手推

大宅

國民生產總值:2151

BKXmas勳章

loveck510 發表於 16-12-14 19:17
我唔係好知點解,不過我之前都試過甘,相差1~2日,未試過差甘多日

幫手推

醫生唔建議用紅d,但係唔反對用cb,所以信cb啦。同埋你地覺得紅d已經好深色係出現左深粗未?

大宅

BKXmas勳章

Ctmp01 發表於 16-12-14 18:10
係咪見到有實哈哈笑就個日的晚上做?next day 要不要做?
中醫師suggest隔日, 有實哈哈可以開定一次, 再隔日開多次佢成日話我唔補飛

大宅

BKXmas勳章

Ctmp01 發表於 16-12-14 18:20
我次次得實笑 冇閃笑
點解?
你用第一定第二代, 第一代唔會閃 (好似係粉紅色?), 第二代係紫色

別墅

BKXmas勳章

ignit 發表於 16-12-22 12:44
你用第一定第二代, 第一代唔會閃 (好似係粉紅色?), 第二代係紫色

我用第二代

大宅

BKXmas勳章

Ctmp01 發表於 16-12-22 14:51
我用第二代
咁你好準WOR, 唔閃咪好囉, 慳返D TESTER

別墅

BKXmas勳章

ignit 發表於 16-12-22 15:41
咁你好準WOR, 唔閃咪好囉, 慳返D TESTER

Haha 但咁唔係代表hgc 之前唔勁?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎