用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 114|主題: 57020

[淘寶] 用相片搵貨功能

侯爵府

國民生產總值:22915

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
淘寶網是否無左用張相搵貨個功能?

王國熱話
被lock file 求救
想學自己整網店
★☆ 機照打,水照吹 ☆★
請教電腦達人, 想買NOTEBOOK, 應該睇D 乜?

侯爵府

國民生產總值:23806

恩庭寶貝 發表於 16-12-1 08:49

apps有呀

侯爵府

麵包超人^o^ 發表於 16-12-1 09:27
apps有呀

我搵唔到既,請問係邊個位置

男爵府

國民生產總值:6005

恩庭寶貝 發表於 16-12-1 08:49
電腦淘宝"中國大陸"網仲有

1號閑人: 外汇牌价再加1.5%手續費,簡化了的公式: 101.5/"港币现汇买入价"

侯爵府

恩庭寶貝 發表於 16-12-1 11:30

咪係搜尋寶貝格黎,有個相機 logo可以影相或揀相upload ar

侯爵府

咪係搜尋寶貝格黎,有個相機 logo可以影相或揀相upload ar.....

侯爵府

咪係搜尋寶貝格黎,有個相機 logo可以影相或揀相upload ar.....

侯爵府

麵包超人^o^ 發表於 16-12-1 12:35

我無左相機個icon 既

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

恩庭寶貝 發表於 16-12-1 14:30
我無左相機個icon 既

咁我唔知了,我係有的

大宅

國民生產總值:4975

畀面勳章 大廚勳章

回覆 麵包超人^o^ 的帖子

請問妳用邊個 apps, 我用淘(world) 係無架

侯爵府

LittlePan 發表於 16-12-1 15:32

請問妳用邊個 apps, 我用淘(world) 係無架

就係淘寶個apps....

大宅

畀面勳章 大廚勳章

可唔可以影下個 logo 係點架
我係用淘寶全球, 係無影相供能

侯爵府

LittlePan 發表於 16-12-1 15:52

可唔可以影下個 logo 係點架

我用呢個,希望幫到你

大宅

畀面勳章 大廚勳章

得咗, 唔該晒
有影相方便好多

侯爵府

LittlePan 發表於 16-12-1 16:05

得咗, 唔該晒

其實我用緊同你用緊係咪唔同apps呀

大宅

畀面勳章 大廚勳章

係呀, 唔同架, 我用淘寶全球, 我依家摌咗, 即刻裝咗妳介紹嘅就有喇, 原來唔同架, 唔該晒妳呀

侯爵府

LittlePan 發表於 16-12-1 17:10

係呀, 唔同架, 我用淘寶全球, 我依家摌咗, 即刻裝咗妳介紹嘅就有喇, 原來唔同架, ...

唔使客氣
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎