用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 29|主題: 869394

大家有無去過有得意點心做型酒樓?

大宅

國民生產總值:3721

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
想帶屋企人去,有無好介绍?

別墅

國民生產總值:532

ILLUMA Inspired by Nature勳章

superkingdom 發表於 16-12-1 08:50
想帶屋企人去,有無好介绍?

鴻x 不過食物普通

大宅

國民生產總值:1522

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

中環或尖沙咀,叫:點心代表

別墅

國民生產總值:873

回覆樓主:

飲茶 yum cha

別墅

國民生產總值:502

回覆樓主:

hello kitty中菜軒

wcpcelia    發表於 6 天前

子爵府

國民生產總值:11405

回覆樓主:

去過Yum Cha,我覺得食物質素嚟講,幾好食,唔會得個樣,嗰次我係十幾人食,點咗好多款點心甜品,樣樣都唔錯。嗰次12人飲咗2400左右。

男爵府

國民生產總值:7313

「飲茶」造型同味道都唔錯

侯爵府

國民生產總值:20974

2015xmas

回覆樓主:

去過tst dim sum icon食little twin star..但間野好迫,迫過大家樂d枱。

又去過上環「飲茶」,有卡位,四方枱,一,兩張大圓枱,就好坐d,食物好味d

版主

國民生產總值:97252

動物勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

去「飲茶」,一定要訂

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

版主

國民生產總值:97252

動物勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

choc_choc 發表於 16-12-1 09:54
去過Yum Cha,我覺得食物質素嚟講,幾好食,唔會得個樣,嗰次我係十幾人食,點咗好多款點心甜品,樣樣都唔 ...

我地4人,$7xx,叫多左食唔晒。唔平,亦唔算超貴。平時銅鑼灣普通酒樓都5xx

侯爵府

國民生產總值:22642

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 2015xmas

Charlotte_mom 發表於 16-12-1 11:05
去「飲茶」,一定要訂
去過呢間尖沙咀店, 唔需要等位, 都8成滿
難關什麼時候會過呢?

男爵府

國民生產總值:5005

Hello kitty中菜軒
坐得算舒服 味道都不錯
點心約$40-50
可以去下
The one蠟筆小新
坐位迫 唔好坐
價錢同hello kitty差不多
味道麻麻地
冇下次

男爵府

國民生產總值:8369

中環唐宮小聚

珍珠宮

國民生產總值:49313

食過好多間,覺得Yum cha
同迪士尼酒店中菜
最好食

侯爵府

國民生產總值:23053

熱血勳章 好媽媽勳章

Yum Cha, 唔錯
請勿打招呼~

子爵府

國民生產總值:10347

Yum Cha......3個人食咗4百幾只係岩岩好乍

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎